Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsetkych
kamosi raz nechali rastlinky out asi az do januara a prezili sneh aj mraz..ake je vsak idealne riesenie ked este nie su dozrete kedy je ten javyssi cas kedy pozbierat urodu...
Asi 3 rokmy som mal 3 male asi 1m vysoke noname sklizen som robili skoro koncom novembra a boli fakt gooood pekne prezili aj silnejsie mraziky .Tento rok mam problem z durban poison od Nirvany ktory dnes 7.10 je asi 5 dni kvetu ,tak uvidim ako to dobadne este to nema cenu davat dole .DRZIM SA PRAVIDLA BUD----ALEBO
no hej do januara velke palice pooberali a zvysok nechali na matku prirodu...
DURBAN sme mali s partakom raz bol to obrovsky strom hadam aj 4 metre len nedozrel ani nahodou.mal take male cierne sisky ale bol to riadny brutal..uff
DURBAN ajekejkoliv NO,gen s rovníkové afriky u nás nemá šanci,leda skleník vytápěnej a dosvítit,...ne to není good seeds for our...navíc nestálá genetika spís mám pocit že jestli nekdy nekomu neco dozrálo tak to byl pagen
praveze tento rok mam priamo z holandska havajsky mix zohnal som ich pozde sadili sme az v juni a vybral som hawaii najme preto ze mal skoro dozriet a mala to byt taka mala utla rastlinka..tak nevyslo ani jedno
je to krasny krik a zreje uz na moj vkus dost dlho a pritom bolo v lete kopec slnka
no jo palce hlavne na plisne, taky mam venku dve nedozrale WW a plisen se uz do nich opira pekne.
v lednu sklizet?? hohoho besari jste to by me nenapadlo nechat tak dlouho kytky venku
nejlepsi rada na sek skouset a skouset az bude mit kytka vlastnosti ktere se mi budou po koureni libit tak sekam at ma male sisky nebo ne hlavne at se libi stavik, o kvalitu jde ne kvantitu!
ja mam 2WW tak v pulce kvetu a hodlam je tam nechat do konce rijna.Ted tomu jeste poradne nalozit algu bloom a od 15 rijna zacinam s final solution a ta je taky jako prevence proti plisnim.jinak plisen jesne zadna tak snad to vyjde