Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim kamaradi, po nejakem tydnu ukazu opet fotky
dve vetsi krasotinky Jack herrer a jeden malej Durban Poison
nakonec jeden pokus, vyklicilo mi vice nez dost noname seminek tak jsem je dal dohromady do jednoho velkeho kvetinace a zijou
zatim vubec nehnojim.
5elhal: Dp za oknom.. hmh... noooooooooo... som zvedavy co z toho vylezie
2 kvasimodo: Caf .. opcuj.. snad sa raz v lete zastavim po tu klokanku... mozno cez vikend.. tak mozme zakalit... jak stale .. hehe... a este aj lepsie
zdravim groooweri...
mam kytku-nejakej klon-asi oranzbury...mam ho tak mesic..
zacinaji mu jaksi zloutnout listy-hlavne ty velky...a celkove ma jakousi bledou bavu...pestuji za oknem-kdyz je fest vedro tak ji dam na parapet na primi slunko..hlina je substrat na kaktusy..chtel bych z ni vypestovat nevysokej ale sirokej peknej kerik..proto mam dokazy:
-jak zastihnout spicku i boky a chtel bych ten odstrizek narizkovat...
-jaky kvetinac pouzit
-krystalon start a jak casto a v jakem mnozstvi
-jak se ubranit tem zazloutlim listum a jak to dat zase do kupy?
diky vsem za rady...
hehe ja to nebyl
dnes jsem premistil jednoho jacka navenek pekne do zeme. at si taky uzije a tak mi doma zustal jeden jack, jeden durban poison a 25ks noname v jednom velikem kvetinaci
pokud to vyjde ta zitra ukazu fotky, mel jsem to puvodne jen na testik jestli neco vyklici, ale jakmile pukly temer vsechny shanel sem rychle veliky kvetinac... myslim si, ze i tak je maly.. ale kiti vypadaji zdrave, maji cca 15cm kazda a jsou vsechny krasne a zdrave.
fotecku samozdrejme ukazu jakmile bude moznost.
takovy muj boubinek
5elhal : ahoj tak na toho jacka som zvedavy ... ak si si vsimol tak ja som na okne pestoval tiez jacka tak potom porovname ze ako nam to narastlo ... ale inac ja som bol velmi spokojny ... rastlinka bola nenarocna a vsetku energiu vlozila do jednej velkej sisky a zhulovalo to super... tak drzim palce .......... co sa tyka toho durbanu tiez som zvedavy ale pocuj zastrihuj ho od malicka co najviac pretoze ti to narastie na polku izby a nebude mat dost energie na susky takze zastlihuj a zastrihuj kolko sa len da
kvadru : ahoj pozri si thread na strane 5 tam je to ukazane ako som zastrihoval ja a ako som rezkoval ... zastrihovat sa nemusis bat ale proste to musis vzdy zastrihnut tak, aby ti namiesto jednej sisky neskor vyrastli dve , styri , osem ... porozmyslaj nad tym preco to tak je .... a zastrihujes nad rozdvojenymi listami aby ti to samozrejme mohlo rast dalej ... co sa tyka hnojiv na to dokonaly recept neni ale kym je rastlinka mala tak nepotrebuje hnojit az ked bude vecsia ale snaz sa pouzivat prirodne hnojiva lebo v kvetinaci sa chut odrazi viac ako v prirode. kvetinac pouzi co najvecsi , listy ti schnu lebo to casto polievas a ked ti to zacne dozrievat tak to nenechaj prezriet lebo straca sa ucinnost takze tak 8 max 9 tyzdnov to nechaj dozrievat a potom pod kudlu ... ono zalezi aj od toho co je to za druh ...
no ten durban je zatim dost maly nevypada zeby se tahl do vysky mezi patry ma miminalne mista.. oproti tomu jackovi,, toho jsem musel nahore FIMnout pac uz moc koukal prez okno ven
Zdravim vsechny pestititele, ktery maj svoji radost za oknem.
Tak po delsi dobe vam prinasim fotky me kyticky. Za tu dobu co jsem sem daval fotky prodela kytka velky evolucni vyvoj, ale nejspis z 95% to bude samec , a tak si ho necham alespon na pyl , a trochu jsem zni udelal bonsai, aby vyuzila co nejvic svetelne energie, ktera prochazi prez okno.
( na fotu muzete videt kyticky miry)
pekne kytky chlapi!
me se konecne podarilo sehnat rezy (2x chronic) tak snad z toho jeste neco bude. odpoledne hodim fotoz a nake info o substratu atd.
keep growing
EDIT: tady jsou; cerstve presazeno do stejneho substratu jako minuly rok