Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jelikož mi loňská úroda vykázala všechny znaky nedozrálosti tak sem se rozhodl protentokrát dát kytkám maximum času. Proto si řízky přivezu 1.března domou a dokud nebude počasí jisté budu je na noc schovávat. No a až to pude vysadím je ke kámošovi na zahradu jako vždy. Akorát ještě musíme v zájmu lepšího osvětlení složit jednu jabloň. bohužel pro ni
to dokktor : tenhle si o to vylozene rika : je malej hnusnej krivej starej a ke vsemu ma male a kysele a tky skoro zadne jabka.. reseni je jasne.. neda se svitit
Tak doteraz som siel rok outdoor no nakoniec ju 3 dni pred oberanim obral niekto namiesto mna.Potom nasledoval indoor ktory skoncil predanim rastliniek po mesiaci pestenia.A teraz sa pokusam o prvy skutocny indoor myslim ze na prvy krat staci NoName - semiacka vyklicili (z 12 .. 9) zatial vykuklo 8 rastliniek no 2 asi neprezili presadzanie - sak uvidime od zajtra.Substrat mam pre izbove kvety+pridany drteny vapenec.Zatial prisvecujem len 2x 25w ziarovkami ziarivka sa mi vypalila.A preto prosim poradte co najlepsie svetlo (uvazujem nad sodikom-alebo poradte nieco co sa nemusi menit pri kvitnuti) Zatial dikes
jj pripravy uz v plnom prude ....behame so spolupestitelom po lese zhaname flek...denne 10hodin na groweri studium ...kazdy den v zahradnickych potrebach aby som sa opytal ci maju to co som sa docital na groweri ze budem potrebovat ....semena na ceste zo Spanielska ku mne....uz len cakat na vhodnu fotoperiodu a mozme zasa pestovat porjadnych killerov mozgovich buniek