Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
vsude se pise do bublaku 33% hnojiva.. znamena to ze EC bude taky 33%? To bych nerekl, nebot EC studene vody v Praze je tak kolem 0.28... meka voda pak 0.1 , hodne tvrda voda pak skoro 0.90 [atd.]
rekneme ze se pridrzim tabulky EC [stredni sila krmeni] od GH a pak:
po presazeni po tydnech az do sklizne:
1.42 / 1.71 / 2.00 / 2.28 / 2.28 / 2.28 / 2 / 1.71 / 0.42
pro bublak by mi to vyslo [s kompenzaci moji tvrdosti vody]
jo přesně jak řiká systémák, pozvolna zvyšovat od nějakejch 0,5 až po max. 2,0 víc je opravdu zbytečnost...
asi nejlepší je řídit se u hydra ECčkem odpadní vody anebo sledovat jeho změny, když je systém cirkulační..
podle poklesu/vzestupu EC potom přidat hnojky/vodu.. tak se dá řídit přesně podle aktuálních potřeb kytek..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
no investoval sem 3,- za 1.5l vody a kupuju albert vodu [skEuro shopper ] a jeste 5,- za 1l destilky.
bohuzel sem kytkam zacal krmit zostra [1.0] tak mi asi jedna zacla kropenatet prvni par listku. stahl sem to na 0.8 ; uz ma 4 patra.
Dalsi vec: posplichal sem je Cropmaxem omylem 2x a ted se mi MasterKush uplne zblaznil
jste nez vyrazil 3. patro uz mu na uponech 1. pravych listu zacli rasit sekundarni listy :P a ted kdyz mu tahne na 5. patro tak vsechny primarni listky maji na uponu sekundarniho mini brasku :O
Dela to master normalne nebo to zavinil ten Cropmax???
Jen pro zajímavost.. jsem koupil reverzní osmózu.. voda původní 0,75 po filtraci 0,04 .dal jsem EC 1,8 v 35 květu a pálilo to konce listů tzn. přehnojeno .a samozřejmě mluvím o hydru rockwool. Tak se mi zdá že do těch 2,00 to asi při použití osmozy bude maximum. Mám jí jen asi 30 dní tak to testuji a měření odtoku je určitě nej ukazarel. Soda zvišuje Ph je to nestabilní, kyselina citronová zase na opak snižuje ph také nestabilní. Na snížaní ph kys. Dusičná a fosforečná je to nejlepší jen to musíš koupit někde kde to maj.
buuu uz zase problem podivejte se na to... tohle je jeden model [MasteKush]pod sodikem a s bleskem totez. dela mi to ty svetle prouzky na listech. Konzultoval sem to s FAQ ale moc nic me nenapada. Korinky jsou krasne a bohate, sama o sobe se kyti netvari uvadat... Ale sousedka [UltraSkunk] v bublaku je jine rasy a dela neco podobneho, viz dalsi dve fotky.
Nevite o co go? moc kyselo? moc hnojek? neco jineho?
mam GH Micro+Flo+Blo a kyti dostali AH Enzymy+ a Grow/Bl. Excellerator. Taky 1x sprchu Cropmax.
PS: pridavam dve fotecky co mi provedl cropmax s PowerPlant.
no je to horsi: PowerPlant nejak ztraci power prehnojeny? EC bylo posledni dny jen 0.7-0.6 ; pH 5.4-5.6 ; ze by malo kysliku? uz to leze i na vyssi listy pomoc :..(
Po chvili komunikovani tady na foru jsem udelal mensi flush a dal kytce ciste vody, jen s enzymy. Taky jsem ostrihal poskozene listy. Porad to nevypada nejlip, mlade listy jsou trosku smutne.
Dam kytce den pokoj a uvidim.