Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to můj první příspěvek tady takže to berte s nadhledem co se týče kvality, ale chci se podělit alespoň o nějaké fotky co jsem ještě nesmazal z pc...
Začalo to někdy v květnu kdy mi kámoš donesl nějaké semínka. Tak jsme to naklíčili a kdesi cosi a pak jsem přesvědčil mamku že nebude mít ve skleníku mšice když tam dám nějakou tu kytku .
Nějak toho naklíčilo hodně takže se potom různě vymýšleli další a další místa kde by se dalo pěstovat bez zbytečných komentářů sousedů...
Sazeno klasicky do hlíny, semínka všeho možného prostě co se posbíralo... to je tak vše, poďme naházet další foto )
Ve skleníku to začalo po nějaké době docela zdatné přerůstat takže se to stříhalo víceméně denně ale moc to nepomáhalo a k větším zásahům jsem neměl odvahu...takže tomu říkejme třeba prales )
vypadalo to docela dobře, měl jsem dohromady asi osm kytek ve skleníku a venku tak různě cca 10kousku, pak ke mě přišel kamarád a minimálně půlku vy vyškubal že to jsou samci, tak jsem se začal soustředit na ty venky které začaly vypadat docela slusně, skleník mezitím udržovala před stádiem totálního přerostení akorát plíseň kterou to chytlo od okurků ) tím pádem jsem se na skleník totálně vykašlal a nechal to tam dělat si co se tomu samo chtělo
vypadalo to docela dobře, měl jsem dohromady asi osm kytek ve skleníku a venku tak různě cca 10kousku, pak ke mě přišel kamarád a minimálně půlku vy vyškubal že to jsou samci, tak jsem se začal soustředit na ty venky které začaly vypadat docela slusně, skleník mezitím udržovala před stádiem totálního přerostení akorát plíseň kterou to chytlo od okurků ) tím pádem jsem se na skleník totálně vykašlal a nechal to tam dělat si co se tomu samo chtělo. Venku jsem to začal hnojit odmočenýma šlupkama od banánů co si chystala máti na muškáty )
Nakonec mi zůstala jenom jedna samice venku a dvě ve skleníku... ta jedna byla opravdu mocná!!! objevuje se na fotkách nejčastěji, od začátku se mi líbila svou barvou a svou bujností... ze skleníku jsem sklidil cca 180g suchého toho co vidíte na fotce přerostlé přes skleník, jinak ze vnitř ze skleníku se kompletné udělalo 120g haše
z té kytky co byla venku jsem sklidil něco málo přes 800g suchého a z jejích fialových listů jsem uvařil mlíko (poprvé v životě jsem to pil...a naposled)...šílené stavy a mazec pokouření, na to že jsem ničím nehnojil, jenom téma odmočenýma slupkama tak si nemůžu stěžovat až na to že jsem to měl všechno kromě fialky a skleníku oprcané
ptejte se a komentujte, jenom jsem se chtěl podělit o fotky, příspěvek jako takový asi moc hodnotu nemá
díky, na to že to byl opravdu jenom takový pokus jestli něco vyroste tak jsem docela slušně zásobený na zimu přece jenom cpu bongo téměř pořád a ty blunty taky lítají jeden za druhým, a hlavní je že to dobře chutná a je toho dost
jo a ještě taková perlička nakonec...zezačátku mi nějaký slimák jednu kytku zaštípnul tak že za celé léto porostla asi o 5cm...nakonec mi ju rozsedl pes jak sem střihal ostatní kytky ... takto to vypadalo...
jo a ještě taková perlička nakonec...zezačátku mi nějaký slimák jednu kytku zaštípnul tak že za celé léto porostla asi o 5cm...nakonec mi ju rozsedl pes jak sem střihal ostatní kytky ... takto to vypadalo...
a po pár měsících