Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny milovníky konopného rauše a všech ostatních radovánek s nimi spojených:-).Asi po dvou letech,kdy jsem grower používal jenom přes kámošův login,když jsem potřeboval řezy,či si sosnout nějaký to moudro pro dobro mých outdoor výpěstků,jsem se rozhoupal k taky k registraci na tomto užitečném a pro pěstitele bezpochyby nepostradatelném webu a čas od času sem přispět svýma kecama či néjakou tou fotečkou:-). jinak bohatou sklizeň všem přeju:-)!
Čus,nějak jsem to zprznil,když jsem se pokoušel odeslat fotky mých kyti a odeslal jsem 3 témata,tak bych potřeboval to ze včerejška a to první ze dneška,aby to tam nebylo 3-krát a nějak mi to nejde. Potřeboboval bych helpnout. Dík