Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute mám rastlinu vonku a v kvete je už asi 4mesice a stale nechce dozrieť a navyše som na nej objavil semená iba pár ale sú tam zvláštne je to že je tam iba sama jedna a pochybujem že tam najbližších 500 metrov nikto nič nepestuje čo mám robiť? Čo ked tých semien tam bude viac? Ako sa tam vzali vôbec pestujem to vo vedre iba jednu a fakt kvitne tak 4-5 mesiacov už sa bojim že to bude plné semien a preto to ták pomaly dozrieva
Asi lehce hermáč, otrhat těch pár samčích kvítků, nic víc prostě nenaděláš. Pár semínek se hodí, i z hermáče, když je teda patřičně ''ženskej''
A kvete od května?!? Cože? Jestli si nepěstuješ nějakou diviznu...jako nemálo hustý salámy ti povidam kamo woe!
No nechal bych jí venku, ale bez fotek těžko soudit, žejo...
Něco podobného se letos stalo i mně. Měl jsem zasazené na jednom místu tři noname. Dva už jsem sklidil, ale té třetí pořád něják nechcou hnědnout blizny (a to přitom jako první nahodila paličky).
Jsem z toho docela zmatený - měly stejné podmínky, semínka byly ze stejné rostliny a stejně už kvete o dva týdny déle a něják se jí nechce.
Ale nikdy nemáš 100 procentní jistotu, ža otec i matka kytky, ze které jsi bral ty semínka, byli stejná genetika, tudíž ty dvě můžou mít geny po matce a ta jedna po otci aproto ti kvete dýl.
mrkvos: moj zlaty, este je len koniec septembra a ty pises ze ti kvitne uz 4 mesiace? Takze uz koncom maja ti zacala kvitnut my chces povedat? Neuraz sa, ale je to blbost. s tymi semenami to sa fakt stava, niekedy sa vytvotvoria same od seba. Ja by som ti odporucil uz pomaly ale isto s kosenim. Na dalsi rok uz budes o nieco mudrejsi. Vela stastia