Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pomozte mi asi pred mesiacom som presadzoval kytky a od vtedy nielenze nenarastli ale im este opadali vsetky tie najvacsie lity tie s ktorych idu palice neviem cim to moze byt ci ich mam prihnojit alebo viac zalievat zalievam tak raz za tri dni neviem co stym a cim to je myslim tym ze boli uz moc velke na presadzanie neviete ci sa to moze napravit inak sadil som 14.04.07 a dva mesiace rastli ako z vody uz mali tak okolo 50cm a teraz po mesiaci narastli mozno 5 cm je to durban poison
zle podmienky, zla poda. To sa da porovnat akokeby si polozil Slimaka na 50°C asfalt. Asi by zomrel, lebo podtrebuje vlhko. A Tvoja kytka potrebuje rozrast korene, ale asi nema kde.
no ta poda nebola moc v pohode ale inak som nemohol bolo to bud alebo asi mate vsetci pravdu ale myslim ze vykopat to znova je blbost asi to len prihnojim a budem cakat ved korene si musia najst cestu tak ci tak ci nie a ked som tu jamu vykopal tak som tam dosypal kvalitnej pody a doplnil to tou vykopanou tak neviem ale na tom fleku mam 6 rastlin a vsetky su na tom podobne
este jedno teraz sa citim ak nejaky dilinko ono by sa nic nestalo keby mi niekto neukradol 5 rastlin s policka kde krasne rastli a teraz ked sa to snazim zachranit sa len trapim kradez rastlin ved to je hnus hlavne ked sa o ne dobre starate no priznavam ze hento som dojebal
Keď budeš presadzovať, tak presať kvetinky aj z troškou pôvodnej zeminy. Môže to byť pre nich šok. A hneď, ako presadzuje, ju dostatočne polej ( až prelej ). Potom by mala pustiť korene aj do novej zemi.