Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aaa takze prinasim nove dobre zpravy...pred chvili se mi ve schrance objevili seeds...konecne..trvalo to presne tyden a jeden den od odeslani penez...prislo mi 10 seminek white rhino,10 seminek PPP a jako bonus sem dostal 10 seminek Afrikan Durban Poison x Skunk 1...takze luxus nejvetsi...vecer pridam fotky.cau
tak uz konecne odemceno...tesim se na to jak to tu bude vypadat na konci sezony.. ..takze zde prinasim fotky semen...
1. zleva Power Plant,Bonus durban x skunk 1,White Rhino
2.bonus zdarma durban x skunk 1
3.Pure Power Plant
4.White Rhino
takzee dnes uz prisel pravy den kdy jsem dal klicit seminka...polozil jsem je na penove tacky s vlhkym papirovym kapesnickem a seminka jsem prikryl opet vlhkym papirovym kapesnikem.. jakmile budou naklicene okamzite pridam fotoupdate..
jeeee...po dloouhee dobe sem se konecne dostal k pc...ale foto update zatim nebude protoze fotky ma zminovany spolupestitel a momentalne mu nejde pc... ale neco ke kytickam: bohuzel z white rhina vyklicilo pouze jedno seminko a nyni je to nejaky hybrid (poslali uz vadne seminka byly uvnitr zhnile)...ale za to power planty vyklicili vsechny dokonce jedno navic (poslali mi jich 11) a jsou krasne zdrave,durban poison vyklicili 8 z 10 a take se jim vede na vybornou...vsechny kiticky maji asi 10cm a maji neobvykle velke listy a uz jim leze druhe patro...s fotkama se to pokusim nejak vymyslet...zatiiiim
no? jinak se vazne omlouvam ale na poradny update se nak furt nemuzu odhodlat..je toho cim dal vic a psal bych to tak rok.. nee sou problemy s fotakem...ale fakt az to prijde tak nedate nic..
tak a je to tady.. slibovany mega upgrade...
substrat : agro pro pelargonie,pozdeji budem michat s perlitem a mozna s vermikompostem a trochu pisku...
hnojivo : vcera poprve kristalon start,pozdeji na kvet planujem alga bloom..
kitiz byly pred dvema tydnama zastrihnuty fim...a docela se povedlo.nejvic se rozsestila,jinak 3,4,5 vetvi.vcera opet zastrihnuty fim at to jsou pekne bush
jinak ten jediny white rhino se pekne rozjel a je to krasne zdrava rostlinka.predtim to byl nejaky hybrid..kytky uz krasne ''smrdi''
jinak samec je zatim jen jeden a ten byl nemilosrdne zabit...
tak a ted uz fotoupgrade...jo omlouvam se za spatne zaostreni fotek...priste budu fotit ja tak to bude lepsi.. sry libor
1. durban skunk1
2.power plant
3.white rhino
4.power plant z vrchu
5.hnojka
6.celkovy pohled