Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je má nejvěrnější kamarádka. Jsme spolu už nejmíň od nepaměti.
Furt mě dostává ten původní nápis.
Cituju: "ENERGIT excel. Vitamínové tablety.
Pro studenty.
Bez cukru. S příchutí citrusových plodů.
A teď To přijde: "PRO LEPŠÍ SOUSTŘEDĚNÍ."
Moje
+ polepená, zezadu lepím nálepky shanti od filtrů do brk,
+ vevnitř docela lepkavá, u pantů a v rozích silné vrstvy spadaných trochomků nalepených na stěny ..
+ mám ji rád, je tak 1/2 roku stará...
Konecne jsem si nasel cas hezky polepit (dle meho gusta) a vyfotit gitku, takze tady je aktualni podoba, zvenku a zevnitr Sry za kvalitu, foceno na spatnem svetle a se spatnym nastaveni. Myslim ze i tak uvidite dobre :P
No energitka to zrovna není, ale rád bych se s tímto kuriozním kouskem pochlubil.
A v čem je tak kuriozní?
Tím, že je rozdělená na tři části - hašiš, skunk a venkovka ( která, jak vidíte, se tam málokdy vejde )
--mám jí už taky dlouho, tudíž je v rohách usazena pryskiřice --
Taxem nafotil par mych pixliček
<- V tyhle byla citronova vonna svicka, ktera moc hezky vonela, ale dostat z toho zbytky vosku s tim vonidlem byd docela opruz
Moc se mi libi ta etiketa
<- Tahle je od lozisek na skejta, je asi nejvetsi.
<- S touhle jsem tohoprozil nejvic protoze je docela plocha, taxe hodi skvele do kapsy. Mam ji od sroubku na skejta. Je nejmensi a ma to zavirani na mackani ze stran a z vrchu.
<- Tahle se mi moc libi cela je z plechu prostorove vylisovanyho do tvaru budky. Privezl mi ji bracha z Anglie s origo engl cajem
Jinak klasickou energitku mam taky, ale nepouzivam ji, protoze se mi nelibi a nemam k ni vztah. Mam rad originalitu, ale to je kazdyho vec... nektery gitky odsud bych klidne nosil