Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze visine mam odskusany oci mam sice biele ale vacky pod ocami ako keby som pol roka nespal prosim poradte nieco moj brat ma zas strasne male oci existuje na to nieco? viete v skole je to fajn trip ale xem sa tomu vyhnut
Nejlepší jsou obklady z pytlíků od černého čaje. Dáš vyluhovat čaj, pytlíky vyndáš a po vychladnutí vlhké si je přiložíš na oči, a budeš relaxovat, třeba před spanim, tak dlouho až pocítíš úlevu. Nejlépe tak 20 minut.
Také se dájí použít vatičky nasáklé vlastní močí - přiložit na oči, lehnout si a opět relaxovat, tak dlouho jak libo, to doporučuje urinoterapie. Zní to hnusně ale funguje to.
Ta mast na hemoroidy opravdu účinkuje, neboť obsahuje, alespoň ta která je tu k dostání, výtažek ze žraločích jater. Ten výtažek spolu s vazelinou a jinými ingrediencemi způsobuje zmenšení otoků, napnutí kůže apod., a tudíž by ta "zavazadla" pod očima měla zmizet.
Modelky, herečky a herci to používají a dermatologové to doporučují. Z té tuby s označením masti na hemoroidy si to vždycky můžeš přendat do kelímku bez nápisu a nikdo nemusí nic vědět. Podobným způsobem působí i ta konopná mast od tety Bushky, to mám osobně vyzkoušené.
pohodova metoda, kdyz jsem se veskoel nudil dostal se mi do ruky jakysyk babsky casak.
Das do mrazaku tak na pul hodky cajove lzicky, prilozis na oci a pohoda.
samozrejme zavrene oci, jinaky by to mohlo brutalne primrznout a pak to resit
Mam takhle namrazene dopredu
absinthová víla:
mne to pomaha, a minimalne mne to skvele probudi. jednou jsem je tam nechal pres noc, a byla na nich namraza (jsem nevedel ze je tam nesmim davat mokre) prochladly mi bulvy