Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Materiálu s touto tématikou je tady opravdu hodně,je jí tady tolik,že nevím z čeho určit co to mu je!Ale myslím si,že je to vydatnou a častou zálivkou obden cca0,4l hnojím AH teď teda FS nonstop,protože pěstuju v kokosu teplota kolem 27 přez den přez noc tak 22 hnojím víc než je na návodu,ale přehnojený to nevypadá!vlhkost tam je problém kolem 50%přez noc přez den klesne na 40%
Nechci nějak dělat chytrýho,ale mě se teda nezdá ta kytka,hlavně na první fotce,nějak žlutá.Co mám tak vypozorováno tak v indoor pěstění ty kytky žlutnou ke konci "skoro" všechny,tedy alespoń nemají tu krásně tmavězelenou barvu.Myslím že když budeš věnovat zvýšenou pozornost vnitřku palic nemusíš se plísně obávat.
Taky může být všechno jinak že jo....
To sem teda poradil
midloch, mne to pripada ako proces s FS. flushujes a kvety si sosaju tie posledne zbytky zivin z listnatej casti do reprodukcnych organov- sisiek.tj ze pomalicky zltnu listky. na tvojom mieste by som s tym FS neprehanal a dalsiu davku FS by som daval az po preschnuti substratu,do pody staci s finalom 2x3x a potom len H2O, pekne si prezeraj krystalcukrik, mal by byt este ciry,akonahle sa bude zakalovat do biela - kosil by som.mam to tak odskusane na svojich.
vsetko je na tebe, ako sa rozhodnes, si v 55 dni a nechaj rastlinku troska "vysusit", |mas tam 40% v. a+ mozno casto zalievas]
nech sa dari
r
Ruka v ruke s pokorou a trpezlivosťou vpred k bohatým žatvám
Kamo rek bych ze to mas zrali na kosu,ostatne sklidit 55den qwetu neni nic az tak neobvikleho,chtelo by vedet co je to za model.
Kdyztak cihni na muj thred 250bio/kwet,ve finale sem tam mel jeden model uplne zlutej
Čest vim, že to uzavíráš, ale i přesto si nedokážu odpustit poznámku. Sám ze skušenosti vím, že WW v 50 dnu žloutne a schazuje listí. Vypada to neprirozene, ale je to OK. A jestli chces aby se ti festovne vosipala, tak ji nech poradne vyschnout.
To Rudro,ať dělám co dělám,tak s r.vlhkostí už dolů asi nepůjdu!
Dělám to tak že svítím když je večer(r.vlhkost venku je největší) a ráno se mě lampa vypne a dopoledne otevřu okno abych větral!(r.vlhkost venku je menší,pokuď neprší.) Ale víc už udělat nemůžu ventilaci si myslím,že mám dobrou a když ta vlhkost je na <|> v místnosti,tak ve skříni stím nic neudělám!!