Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
soske mange som z5 a mam tu nove fotky , nesiel mi net 4dni lebo mi j3bl4 sietofka takze tu som aj z fotkama
takze prhlavu uz mame hotovu uz len cakat a cakat
pocasie v svk sa velmi zhorsilo , 3dni po sebe bolo skarede len prsalo hrmelo , neska troska palilo slniecko takze tu mate update fotooozzz
este jedna vec ! jedna bluberry sa mi zda ze je samec takze tell me what to do !
tak to je jasný samec, tak aspoň uvař něco dobrého...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
poradte mi niaky recept nech sfajcim rodicov z niakej babofky
HLEDÁNÍ (nahoře vpravo)...třeba recepty a pak odkaz Ganja kuchařka...a uvidíš jaká úžasná věc to hledání je...zodpoví každý dotaz o ganji (aspoň ty moje)...někdy vyzkoušej...třeba teď
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Původní příspěvek od ChaoticRoman
HLEDÁNÍ (nahoře vpravo)...třeba recepty a pak odkaz Ganja kuchařka...a uvidíš jaká úžasná věc to hledání je...zodpoví každý dotaz o ganji (aspoň ty moje)...někdy vyzkoušej...třeba teď
dakujem , otom som vazne nevedel ! vies este niake ine super funkcie tejto stranky ? zver sa mi