Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Sargon -- Jo jo uz jsem sklidil a budou i fotecky..... :o)
Jinak konretne tyhle kyticky jsou z rizku od Debil :o) No pristi tyden zacne muj nove serial a v hlavni uloze White Shark,White Skunk,Blue Berry tak jsem sam zvedav :o)
Sorry ze pisem trochu neskoro ale skor som to nevidel.Mal som aj ja podobne zlte flaky odstranit sa i ich nepodarilo ale myslim ze vznikaju opieranim listov o seba a tym vlastne na malom kusku listu uplne zaberu svetlo a to sposobi ze list size neuhyne ale ten kusok bez svetla pride o vsetok chlorofil a potom to tak vyzera skus pouzit listove mineralne hnojivo ktore obnovuje a vytvara dalsiu a dalsiu zelenu hmotu v listoch inac urovada vyzera velice fasa K4u zo SR.
je chlape, ted sem si vzpomnel, ze mam tvoje fotky ve fotaku... co s tim udelame... co delas zitra, cili v patek.. pry jsi se domlouval s Michalem...
Sakra, tohle jsem ti mohl poslat jako PM. no neva, uz to tu je... jen jeste jednou chvalim kyticky a muzu zde konstatovat, ze chutnaj bajecne... a navic Mistr Sido pridava do jointiku vlastnokvetinacsky vypestovanou matu a neveril jsem, ze to muze byt tak bajecny...
To Walhalla .... Jo jo ja ti jdu callnout :o)
Jinak mata s mazarkem je opravdu moc good a mohu jen doporucit, jelikoz mata roste rychle a celkem nenarocne :o)