Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau Groweri, tak konecne sem poridil taky njaky fotecky a muzu se vam pochlubit svoji skrinneckou. Je to moje druha indoor sklizen a vypadala asi takhle:
pestebni prostor: 1,1m x 1,1m
svetlo: 400W SONT-T AGRO + stinitko s odtahem
ventilace: 2 x 180m3/h
kyti:
6 x 10l bubbler /3Nebula, 2Mazar, 1Master Kush/
8 x 5l hlina /2Nebula,3Mazar,2MasterKush,1Himalay/
hnojivo: AH - koncentrace dle navodu - bez pouziti EC metru
Bioalgen - zalivka malych rizku pro dobre zakoreneni
PH 5,5 - 6,2
teplota: noc 16°C - 18°C
den 24°C - 26°C
rust: 23 dni - 18/6
kvet: 73 dni - 12/12 /jedna Nebula kvetla zatracene dlouho/
Cay rybo
Tak to je slusny kvetenstvo ta posledni fotka je obzvlast kruta :)) , ten materkush od pitra uz vypada taky solidne mam ho 14 den na rustu a libovec =) ,Uz se tesim na BONG,to zas bude kashe :)) heh
K+
máš úplně hrubý květiny,hlavně mě nejvíc dostala fotka s kořeny,nikdy bych nevěřil(a to mám bubbler taky),že můžou být tak hustý a drží tvar.K+ samozřejmě
Cau mazivo, tak konecne foto na groweru .. skoda ze tu nemas fotecky z minuly sklizne SS, urcite by se tu taky vyjimaly
.. tesim se na dalsi testovky.. )
..samozrejme K+ ..