Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přesne na den a skoro na hodinu trvalo doručení semen od seedboutigue v pondělí posláno za týden v pondělí doručeno musím přiznat že mi to vyrazilo dech takhle rychle jsem to nečekal a hlevně koneč se můžu zase věnovat šlechtení a selekci na kvalitní genetice modely to jsou pouze na ven objednávka semen na indor bude za měsíc po vyplatě a pak už zase konečně zaplním svou matkárnu a hlavně podaruju lidi kteří mi pomohlia daly mi své řízky abych se mohl alespon o něco starat jmenovat nebudu oni ví a jestli budou chtít tak je sem napíšu a taky podaruju lidi kteří příšli díky mě a mému neumu o GUS od refermannna tak to asi vše ted se budu modlit at nedopadnu jako minule ale semena které přišli ted jsou asi 2x tak vetší než ti minulo coš o něčem svědší snad z fotek přečtete o jaké modely se jedná
ješte lepší foto jinak kdyby jste měli někdo super postup jak to naklíčit tak sem sním já mám prostě strach jak malej kluk po minulé akci 24 semen ani jedno nevyjelo modely love point, GUS,REMULAND dík
Cus, mam jeden dotaz
Kolko si platil postovne ? Nejak som to tam nevedel najst ...
Tiez by som od nich chcel nieco zobrat, a vsimol som si ze tam mas model sHaman tak bude ti treba vsetkych 10 semien Nemohol by si my predat takych 5 Bol by som moc vdacny ale ak nie tak je to v poho
to anonymer: poděliš se i s částkou jestli jo tak ti těch 5 semen přenechám
TO aenema: dík za podporu a sledování "mé smrti"
to Tetrin:tato firma je známá pod firmou seedsdirect.to a vždy měla velice dobrý ohlas kdyby si tu listoval tak by si věděl jinak na indor plánuji nákup za 30000kč a to teprve budu mit bobky jestli přijde nebo nepříjde prvním mím ulovkem bude G13 HAS PLANT od sensi seed cena 170usda a taky budu mít bobky jestli to kámoš raději neprokalí no prostě život je plnej strachu tak proto raději hulit
takže mé obavy s klíčivosti se naštěstí nenaplnili a musím říc že klíčení bylo velice rychlé 3 dny a takhle to vypadá 3XME všechny venku 3xSH všechny venku a 3xMS pouze dvě další klo plánuji za 2 dny to budu klíčit trencku a belacio ještě foto a neodpustím si poznámku že tenkrát ty refermanova semena nebyla si moje chyba
ahoj hary seeds pekne klíčia len by som ti poradil miesto tampónov používať utierky-načistenie prachu kde sa korienok nezaborí do vnútra potom musíš vyťahovať a môže sa ti náhodou zlomiť no a rastlinky by to nemuseli rozchodiť
jo dávám je do hlíny dřív ale tohle mě zaskočilo po 3 dnech už byly takhle velké a ještě kořeny prorostle tamponem tak jsem pár konečků nechtíc amputoval no snad to přežijí mějte se
tak to zatím probíhá perfektně jen trencka z 10 jen 2 no jedno jsem stratil ale i tak je to málo jinak belaci z 10/10 fotky dodám takže konrečné zůčtování vypadá takhle 6 semen ME vylezli všechny 4 jsem předal dál tam výsledek neznám 5xSHA vylezli všechny 5 jsem taky předal dál výsledek neznám 10x TRE vylezli 2 to je slabota ani nevím proč byly zabalené jinak a jak jim tento model jde na odbbyt byl to náhradník a podle toho se ukázal dále 10x BEL vylezlo 10 a pak bonus tam jsem dal jen 3 a vylezli 2 no až na tu trencku celkem povedené další repoet bude púozději a to poměr samice samec tak zatím čus
Čau, objednával jsem si od nich minulý rok a letos bych rád znova...Loni jsem tam musel poslat cd a peníze přímo v něm...Můžete mi někdo prosím říct jak to funguje letos, když nechci platit kartou? Předem dík za odpověď.
presne tak o tyzden to mate doma
ako ja Hollands hoop, durban poison, early misty a bonus south african durban x skunk 1
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
nové poznatky no co bych vám k tomu tak řekl no asi to že příště až si budu kupovat semena tak je nechám rozjed nějakým profíkem a někým kdo na to má nervy věci se mají asi takhle shaman a mendo chino jsou nějaká zabržděné a ballaci a jedna jediná trecka jedou slušně no koukněte na fota nejsou nic moc ale snad něco uvidíte
když to vezmete jsou měsíc na růstu 3týdny pod 3x36w coolwhite zářivky a ted 1týden pod 400w MH vše to mále je bud SH nebo ME to velké je 1trecka a 9ballací a pár malejch mexických sativ zlaté řízky