Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se rozhoupal a zkusil jsem taky neco zasadit.
Sehnal jsem rizky mela by to byt "euforie", neco jsem si tadyprecetl, neco mi poradili kamosi a podle doporuceni jsem to hodil do lignocelu s perlitem. Skrin mi vypujcil kamos, takze s tou jsem moc praci nemel No ale jsem strasne zvedavej jak to vsechno dopadne, nekdo tvrdi ze 70 je malo, tak se chci presvedcit, ale myslim jako zkouska to pujde...
Ty fotky jsou z 22.11 jeste sem hodim naky cerstvy.
no, vypada to velmi pekne, dokonce poznavam svoji praci.... :-)
jak jsi na tom s hnojenim? uzzesilujes davky? koukam ze ti jeste nenastal rustovy sprint, jsme na tom asi stejne, tak hodne stesti...
cau seli, jj mas to pekne vymysleny... asi tam dam jeste jeden vetrak do skrine, by ty kytky byly trochu ofukovany... no uvidim, zda se mi ze rostou pred ocima. hnojeni sem jeste nezesilil, jelikoz mi to jeste nevyzahlo tech pet litru,ale zitra budu michat novej, tak uz trosku nalozi vic, zase nerad bych to prehnal...
tak sem na dva dny odjel a co me neprivitalo... uz to poradne vyrostlo. Ale prostredni kytce zloutnou konecky list viz. obr2, a trousku i ty jedny krajni, ta prava je krasna. Ale je nejvyssi cas to zastrihnout, jen odhadnout kde.
to me taky napadlo jestli to nahodou nejni prehnojenim, ale dal sem tam ze zacatku fakt minimum hnojky, bal jsem se abych to neprehnal, stejne sem to nedavno prolejval jen vodou, pak sem myslel spatny svetlo, teplotou se to nepali je tam tak idealne okolo 27°C.
Ohledne FIM jsem si neco precetl a snad jsem to rizl v dobry vysce, dve sem stipl tak sem zvedavej jakej bude rozdil v poctu vetvi. Snad ty zluty konecky se vzpamatujou,precejen jsou to ty spodni listy. Jeste v po. zmerim PH, zajimala by me ta hodnota
tak zluty listy nak nezelenaj, ale zase bych rekl ze se to nak nezhorsuje...
Sehnal jsem novou zarovku, tak muzu vyloucit to spatny svetlo. uvidime co to bude delat.
obr1 - zlute spodni listy .... CO S TIM ???
obr2 - komplet, je zajimavy, ze ta v pravo je krasne zelena a ty dve druhy zlobi
obr3 - FIM (asi spis porostou jen osekly listy...)