Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hoj , chci se zeptat jestli kytka prezije , kdyz ji ted dam tak na 2 mesice ven dokud je este teplo a pak ji na zbytek rustu strcim pod 200w sodikovou lampu.. zvykne si ta kytka na jinej druh svetla ? prezije ?
Rostlina přežije . Jaká je to odrůda ??????. Indor nebo Outdor.
Celé to ale nemá moc smysl ,venku není takové vlhko ,rostlina košatí a je velká pro skříň takřka nepoužitelná ,protože ještě několik týdnů poroste po přepnutí na květ. Nemá to podle mne racionální základ.
jasne , je to celkem nelogicke delat s tim takovou vědu, ale dostal sem ted naky dobry seeds a nechce se mi cekat az na pristi out sezonu, protoze lampy uz mam obsazeny.. mam pod lampou jen nekolik kytek a dalsi uz tam dat nemuzu. a koupit novou lampu ted taky nemuzu.. do te doby nez bude pro kytky zima tak bych tu lampu prikoupil.. jen jestli by to ty kytky prezily
Lagutoda: Proste pokud si myslis, ze ti ty kytky nestihnou dozrat, tak je pak soupni podlampu...nic lepsiho udelat nemuzes...kdyz uz teda tohle udelas
Jinak psal si mi PM, chtel sem ti odepsat, ale nejdou mi to poslat...jaxi se ptal jestli je to trestny-urco vis vo co de...tak jasne, ze je to trestny...! celkem i logicky nemyslis? ale musis proste doufat ze na to nigdo nepride a jako ze nepride, takze to nejak neresim! Mej se cuz
indicky-konopi : no jasny, jen ze sem ted dostal od kamose novy seeds a nemam ted misto pod lampou. tak ze bych je dal na chvili do skleniku a pak tu lampu.. jen mi vrtalo hlavou jestli ta kytka prezije rpechod ze slunce na sodik.
a stou legalnosti - moc bych to neriskoval a kdyz jo tak jen s nakejma znamejma lidma... muze se najit naka svina co te treba praskne.. ale je to jen muj nazor. a je mozny ze toho typka znas .nicmene dik .
Lagutoda: neboj se niceho nic, ja udelam to samy, ted mam Afghana, Super skunk (out) a SAGE (to je jediny indoor co mam) taky ve skleniku (vsechny tri jsou ze seeds a navic samice)...chci je soupnout co nejdriv pod ctyr kilo, abych sklidil driv nez ty co mam venku...je dost mozny, ze to nestihnu, ale aspon si vyzkousim jaky je to pestovat pod lampou a budu srovnavat rozdily mezi super skunkem ze skrine a super skunkem venku.... Tak at to roste, hodne stesti...!
indicky-konopi : a za jak dlouho myslis ze to bude pripraveny ke sklizni..zajma me doba za kterou to asi budes mit?
myslis ze je klepsi kdyz je to pod lampou nebo kdyz je to ve skleniku ? docela by me zajmalo jakej je rozdil ve vysledni kvalite
Chcel by som sa spýtať(keďže s tým nemám skúsenosti a kvôli jednej otázke zakladať thread je asi blbosť),nedalo by sa začať pestovať vonku v kvetináči,robiť z toho bonsajku(teda držať ju na krátko,podľa veľkosti skrine),nech je silná(jednalo by sa o indoor odrodu) a potom ju na kvet šupnúť do skrine?Bola by to napr. v letnom období úspora za el. na raste a mala by možno lepšie podmienky vonku ako pod nejakým umelým svetlom celý život-nie som moralista.nemám nič proti pestovaniu čisto indoor len ma to tak napadlo.
expiry date 1 - da sa to . kamos pestoval na balkone nejaky model - asi ww (uz si nepamatam) a po cca 2 mesiacoch to supol pod lampu na 12/12. ake to bolo neviem lebo som z toho nic zial nekuril
Dekuju vsem za pomoc v tomto problemu.. este mam takovej malej dotaz kterej sem nepatri ale stejne to sem dam protoze verim ze mi na to nekdo odpovi.. za boha nemuzu najit v nastaveni jak si vlozim ikonu na forum ?
to tiptop: šlo by to za předpokladu že ke konci tohoto měsíce hodíš tu matku pod lampy 18/6 jinak ti začne kvíst a dělat řízky z vykvetené kytky de ale je to blbost...
Lagutoda: no hele tak před tejdnem sem švihnul ty kyti z toho skleniku (2xmazar, 3xChronic, 1x Afghan) pod 400w, samozřejme sem to vsechno stihnul jeste nařizkovat, takže pak udelam srovnavacku jakej je rozdil, kdyz sou uz od malicka ve skrini nez ze zacatku ve skleniku...ty Super Skunky mi bohužel kapanek přerostly v monstrozni bonsaje, takže zustanou i nadale ve skleniku...horsi je, že začli paličatit teprve pred tydnem..., takze asi palice budou shit