Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky zacaly kvest asi tak pred mesicem, puvodne sem myslel ze sou to samci. Blizen porad pribiva ikdyz hodne pomalu. CHci aby rostly dal, ale nevim jestli neni lepsi je zastinovat a nechat vykvest... posudte samy a poradte
čus!!! já nevim podle toho jak to vypadá celkově!!!! jestli to má nějaký okolo tak bych to zkusil zatípnout ale nevim dost bych o tom přemejšlel!!!!! Mám dotaz. mám kytky rostou jako zvody(hnojiva) a dělaj hodně palice ale ty listy co rostou z těch palic se nějak podivně kroutěj zpět do tý palicea zase tam zarůstaj zkroucený!!! Tak nevim jestli je nějakej model nebo nemoc???!!! Já vim nejlepší by byly fotky ale ty sem prostě nedostanu!!!!(těch novejch mám když byly etě maličkatý chudinky) Tak se please pokuste poradit!!! Thanks