Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar vsetci. Dnes v robote som nahodou objavil halogen.lampu
Typ: OSRAM - HALOGEN PHOTO OPTIC LAMP XENOPHOT
HLX 64663
EVD
36V 400W
A chcem sa spytat ci ma vyznam to davat do skrine alebo sa mam na to rovno vysrat a dat tam normalnu 400 W vybojku. Neviem co znamenaju tie parametre HLX 64663 ak to vobec je daky parameter. Skusal som ju v robote a svieti priam perfektne len neviem ako to je s farebnym spektrom? Dopredu sa ospravedlnujem ak iba otravuje ale na F.A.Q som nic podob.nenasiel mozno som zle hladal. ESte rozmery skrine SxHxV su 55x50x150.
Vdaka za odpoved. Zaujalo ma to hlavne preto ze by sa dalo ist dole so spotrebou, no ale co uz dnes to teda spustim s tym 400W sodik. Fotky pripojim buduci tyzden.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
a halogen dava strasne teplo!!! ja som mal 150halogen v takej skrini ako mas ty a mal som tam aj 50 stupnov... (keed som to testoval) este som to vtedy nechladil... sodik dava viac tepla ako halogen???
mno sodik vic tepla nez halogen to nevim ale pri tom poctu wattu by to mohlo vydavat podobne teplo..jestli se mylim opravte me pls.. ale pod halogenem nic nevyroste..pokud jsi to nechladil michalidesi tak se nediv D kdyz lampu nechladis vetsinou to byva tak ze se v uzavrenem prostoru otepli
JJ MEtalhalidove vybojky jsou vhodne k rustu!. Lze-li podnimi i kvest nevim - radsi bych dal na kvet klasicky 400W SONT - vyhoda je ze elektronika pasuje - tzn. satci mit jen jednu 400W SONT a 400W metalhalid a jenom dycky prehodit do objimky - Jinak dybys mel zajem jednu 400W metalhalid vybojku bych ti mohl prenechat - ci vymenit za 400W SONT - pac mam doma ted dve metalhalidovy :-( . . . .
Kdyztak thread je v bazaru
CUss
Vyrobca je sa my zda tesla ale je tam aj nieco od osramu musim to ceknut a ozvem sa ti. A ak jui budes chciet tak ti ju poslem aj zadarmo ja to mam tak isto zadara kym my na to nepridu ale to ma zrovna teraz nesere.
Skorrej by sa my zisla tlmivka na 150 w alebo na 250W vybojku. Mam tlmivku na 400W ale ked tam dam 150W zacne pekne svietit ale po pol hodine zhasne potom sa znova rozsvieti. Svieti asi podla pocasia. Neviem ci to je tlmivkou alebo kondikom alebo je v riti vybojka.