Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele ziju ve spanelsku v pronajatym byte tezko tu sehnat za rozumnej peniz bombu co2 tak co mam asi tak delat?ani nevim kde tady v tom turistickym meste sehnat prodejnu s bombama ceocka.....nicmene myslim ze ten kvasnej proces rozhodne nic nezkazi.jinak stejne to nelze uchladit...v mistniosti 30 tezky udelat pod lampou 28.dela mi to silenejch hermousu je to tim teplem?
--------------------------------------------------------------------------------------------
2snark>edituju a odvolavam debila debilem jsem byl v tyhle diskuzi spis ja
deth - vidím tvoji budoucnost - vykašleš se na CO2 přifukování a na nesmyslný skleněný roury - nainstaluješ si pořádnej venťák a pořidíš si klimošku na kolečkách - ve španělsku sou za hubičku - jo a ty hermouši budou nejspíš tim teplem a vlhkem (což spolu úzce souvisí)
good luck
Snark
ty jo mam tam dva celkem velky vetraky,jedine snad klimosku,jenze si tu bez souhlase majitele nemuzem postavit ani hovno.posilam fotoz jak to u mne zhruba vypada
deth >
a) vyfotografovaný odtahový ventilátor by stačil tak na klonírnu
rozumnej pro zobrazenej prostor by byl RVK 125E2A1 teda 250 m3/h radiální potrubní ventilátor
b) do koupě a umístění malý pojízdný klimošky ti žádnej majitel krafat nemůže - to je jako by sis koupil kulmu nebo telinu - žádný trvalý změny pronajímanýho prostoru s tim nesouvisej