Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a ted se podivejte, jak mi skrin vyzdobila moje rostenka. Tohle kdyz sem uvidel po navratu z rachoty, tak sem se asi pul hodky smal jak zhulka .
Proste Vanocni vyzdoba, co vice dodat
2 Livo: Takhle sem udelal ten novehj odtah, funguje to lip nez ten z boku...
Bocni odtah mel teplotu vzduchu cca 35C a tenhle ma pres 45C.. Rozhodne (zatim nelituju)
Diky za support hosi
Smokalote mas pravdu, ale zatim se s timhle strainem seznamuju, takze priste uz to bude pravej a neochuzenej scrog.... Mel sem to mozna jeste chvili hnat 18/6, stalo se takze priste....
Den 45 na 12/12 celkovy pohled...
Mimochodem zacal jsem flushing.
Jak se vyplnilo pletivo vidite sami, spokojenej moc nejsem chtelo to tak o 14dni delsi 18/6, ale co zaprve to udelam priste a za druhe tyhle kytky jsou super i tak...