Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek lidi, začíná sezóna pěstění a po dlouhým hledání se mi podařilo najít přijatelné místo, skryté od zraků očumujících lidí. Jenomže je to celkem velký sráz z kopce....jak to kytka zvládne?
Napadlo me vykopat do toho srazu diru tak, aby to vytvorilo rovinu, co vy na to?
btw: kolik potrebuju zhruba kytek na rok?(+-)
dik za odpovedi
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
já myslim že fpohodě
Jak píšou vejš, hlavně aby to nebyl kopec namířenej na sever. Vytvořit tam rovinu je dobrej nápad (hlavně kvůli zalejvání, hnojení a tak), ale i tak bych řek že to kytka dá i normál v kopci
Kolik kytek na rok?? Těžko říct, muj opravdu hodně hrubej odhad je tak 10 - 20 kytek (samic??) při festovným pálení. Ale pak taky záleží jestli maj kytky sedumdesát cenťáků nebo 3 metry. Navíc neznám tvojí spotřebu, takže tohle bys měl spíš rozmyslet sám
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ber si příklad z Číňanů, ti už praktikují terasové pěstování rýže, čaje, a jiných plodin přes 4000 let a pořád jim to funguje. Čili na jih obrácená terasa, udělat díru, nasypat lepší hlínu mixovanou s nějakým hnojivem či humusem, zalévat a MJ bude v pohodě. Praktikuji už to několik let, a pokud nejsi nějaký lempl (hlavně pokud jde o zalévání), úspěch je zaručen.