Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno sem se rozhodl, že jedna pěstírna je dobrá, ale dvě sou eště lepší. Tak sem si doma pro ni vyhradil takový jedno místečko. Ale už ze začátku sem si řikal, že tam bude asi docela problém s místem.
Sice do šířky má 110cm, ale do výšky má pouhých 66cm. Ze začátku sem si říkal, jestli má vůbec cenu na takle malym místě vůbec pěstovat. Poradil sem se se svym dobrym kámošem a asi po tejdnu vzešel nápad, jak kytku vypěstovat, víc do šířky než do vejšky.
A to tak, že během rlstu se bude stonek kytičky omotávat kolem kolíčků napíchanejch dokola kolem květináče.
Chtěl bych se vás všech zeptat na váš názor na tenhle způsob pěstování a jestli to má vůbec cenu.
Kytičku mám asi měsíc starou a ochotně se omotává kolem dokola.
Jestli máte někdo nějaký zkušenosti, tak se nestyďte napsat.
nemuzes tu skrin postavit jinak?? 110cm vyska a 66 sirka??
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
2 Crat
Dekuji...chces vazne poradit?? Vubec bych se do toho nepoustel...bude s tim vic prace, nez uzitku a abys pak nebyl zklamany..jo..neco ti v tom vyroste, ale bude to stat za prd..
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
2Crat , taky bych ti dobře poradil ale už to někdo udělal že Krychle já s ní naprosto souhlasím , z takového prostoru bych radši udělal nějakou klonovnu - matkovnu . Píšeš že druha skřín , tak asi sám víš jak jsou kyti přístupny v nějakym prostoru kterej ktomu máš vyhrazenej , tak sám se zamysli jak bys tam manipuloval se světlem , kytkama zalejváním....atp . Já sem si vyrobil skřín do který si proste stoupnu a kochám se To bys asi v 66*110 nezvládl
Zkus trosku pohledat-nejaky minigrow nebo neco takovyho. Asi nejvychytanejsi malou pestirnicku tu predvedl G_man. 70 i 150W varianta byly mam pocit asi 70 cm vysoke. Tak se tam koukni
2imugnio: Jakou lampu tam mám. No teďka tam zrovna je 40W ůsporka, která svítí stejně jako 100W žárovka, ale jestli seženu, tak bych tam dal rozhodně něco lepšího. Hloubka je 53cm.
Od doby, kdy sem sem napsal první příspěvek sem provedl mnoho změn, jestli seženu vod někoho foťák, tak třeba přiložim i nějaký fotky.
2garat : Podival sem se na tvoji pěstírnu, a musim říct, že mě to už taky napadlo, mám totiž doma dvě prázdné skříně od PC. Díky. Našetřím nějaký peníze a zkusim to taky udělat.
crat: 40W usporka jako 100W žárovka? to máš nejspíš víc než 100W... dyt já tam mám 20W jako 100W....nebo to je nějaký starý typ.... dnes se vyrábějí 20W úsporky jako 100Wžárovky běžně...
jj, to je kouzlo malejch skříněk, malejch nákladů a hlavně hodně piplání ... i love that
Ani nepočítám s nějakym velkym výnosem, ale prosě mě to baví.
Taky mě baví experimentovat.
Nedávno když sem se asi po půl roce stavil u kámoše, tak sme tak trochu pokecali vo pěstování, a má doma nejvychytanější malou pěstírnu, jakou sem kdy viděl. Doufám, že se za chvíli voběví na groweru. TO SEM TEDA ČUMĚL, protože má skoro stejně velkej prostor jako já. No, možná eště trochu menší.
Takže ten můj malej prostor neni zase tak beznadějnej pokus.
2 hawk.cz : Mám hodně starej typ žárovky. Dostal sem ji asi před pěti rokama jako reklamní dárek, ale byla doma nepoužitelná, protože má malej závit, a ten v žádný lampě u nás doma neni. Tak sem ji použil poprve až teď.
Tady sou vsichni hrozne zmlsany velkejma wattazema a hodne prostorem treba moije skrinka na 70W ma od skla pod lampou az ke dnu 40cm takze 40-14(kvetinac) =26 cm pro kyticku
a prece to slape rozhodne to zkus