Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, mohol by mi niekto pomôcť k nejakej fajn šľachtenej odrode? Chodieva sem niekto z východného Slovenska? Nerád by som objednával, mám z toho nejaké obavy, ale ak by predsa, má niekto záujem pridať sa?
Naozaj je pekné, ako sme sa tu svorne s bratmi Čechmi stretli, ale rád by som spoznal niekoho, kto nie je až tak ďaleko, s kým vymením skúsenosti, řízky (ako sa to povie po slovensky?) a pod....
Diky Bigfoot, viem o tom, že sa to dá objednať, ale mne sa zapáčilo, ako si to medzi sebou vymieňate a tak som čakal, že sa ozve niekto, kto je z východu. Počkám do 1.mája a pôjdem si po semienka sám... Ide niekto so mnou?