Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevím no, já sem jednou nějak nechápal matiku a nějak sem se dostal dom zhulenej a chtěl sem zkusit, jestli mně to nepoleze líp do hlavy. No a nic. Podle mě je lepší se učit střízlivej. Když už zhulenej, tak amximálně si něco opakovat, ale ne učit se novou látku. No a nebo si sežeň Ivory, nebo jak to bylo v HOW HIGH .-.-.-.
nevim jestli sou modely po kterejch ti to bude lip lizt do hlavy, ale mam zkusenost ze nekdy v intoxikovanem stavu se mi lip uci nejaky veci ktery me za strizliva moc nebavi, obvykle se ucim vecer (zacne to brkem) a pak se do toho casto strasne zaberu a zkoumam to, dochazi mi souvislosti a proste si to lip pamatuju. Ale neni to nic univerzalniho, nekomu to vyhovuje a nekomu ne no
ja som sa zbuseny ucil uz Xkrat a ti vravim ze je to totalne naprd. V tom stave to vizeralo vzdy tak ze jeden odstavec som si musel precitat min 3 krat lebo ani zaboha som sa na ucenie nevedel sustredit. rozhodne neodporucam najme pred nejakou pisomkou alebo skusanim
mno tak já sem se přímo teda neučila ale psala sem ňákej úkol ) wim že mi to trvalo děsně dlouho i přesto že to byla Ňáká úplná pikovina ale výsledkem byla jedničkáá tak já newim )..ještě sem jednou psala slohovku když sem měla flashback a myslim že to bylo taky v pohodě )) teda až na to že sem neskutečně dlouho nad všim přemejšlela
zdravim
doporučuju modely tak akorát, žádnej brutus. Učim se zhulenej normálně a to tak, že si smouknu, dam tomu půl hodiny a jdu se učit. Ale bohužel není to jen tak, člověk se musí přemoct, protože ze čátku to ksakru nejde a člověk by se na to nejradči vysral, čte všechno desetkrát atd. Ale pak pozvolna bum a jedeto jak po másle. Ve výsledným efektu toho umíte víc a líp, ovšem když se učíte tak nejmíň čtyři hodiny.
to...all...hm..zhuleny som spravil 4 rocniky na managemente v bra tislave...a zhuleny urobim dalsie 4..... ale pravdu povediac...ganja nie ja zrovna stvorena na ucenie....heh...ale vsak to vam je asi vsetkym jasne....peace.
dump:
na managemente UK? tam kde ja? kde sa tak nudím na hodinách, že už nenahúlená pomaly do školy ani nechodím... ale zase učiť sa, na to človek potrebuje čistú hlavu, lebo inak sa mu tááááák strááááášne nechce....
No těžko co na to říct když se potřebuju učit a příjdu zhulený, já bych souhlasil s viz. Kamil protože se člověk do toho musí fakt dostat a mít tu snahu, kterou mnoho z nás nemá. Zdar, zdar.