Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě tady toto téma není založeno, ale každopádně musím si trošku postěžovat.
Jaro v tomto roce má našlápnuto k nejchladnějšímu za posledních 30 let. Teploty v noci pořád klesají i k 6stupňům Celsia. Příroda je hrozně opožděná, jabloně sotva začaly kvést.
No a mé 4 týdny staré AF co se pomalu přepínají do květu vypadají spíš, že jsou staré 2 týdny. Posuďte sami.
Snad červen a celé léto bude alespoň nadprůměrně teplé :/.
Ahoj ja daval ven 6klonu všechny pomrzli ,ale spravuji se pomalu ale dost dostali na prdel neveřil jsem tomu že se k ješte rozjedoudaval jsem cca 2tydny zpet .Taky jsem daval stym af a jeto 2 tydny co jsou ve nku moc se to nepohlo to počasi je na piču furt je hnusne a nočni teploty taky nic moc ,tak bude cely kveten aod červenec už ma byt jen hezky nech se daři