Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jo,update.
Pro lidi co mi tady psali že je to mučírnička a že nemůžu čekat výsledky,tak děkuju za komentář,ale akorát mě to motivalo,což asi nebyl důvod k jejich reakcím.
Jinak od neděle nezalito,více jak 14dní jsem je nevidel,stará se o to rodina,já jsem v nemocnici.
Hnojení:Plagron gs 10ml
Cannaboom:biotonex 2ml
GOM 2:3ml
Redboom 3ml
A postupně přidám compactor.
Vypadá to dobře fotky sice nejsou moc kvalitní ale keř se pěkně rozvětvil ale do výšky se zas tak netáhnou díky scrogu,ale to je dobře aspoň nemusím manipulovat se stínidlem směrem nahoru.
Asi musím dát instrukce ať prostříhaj nažloutlé listy a trošku jim pomůžou proplétat tou sítí,nevím jak to bude prorůstat a jaký bude efekt.
MAZAR...
Asi za týden přijde kosa +-.
Přidáme super boom compactor a asi trochu vína na flush.
Na vlastní oči jsem je neviděl ale na fotkách vypadají palice pěkně.
Původní příspěvek od zverinazezlenic Tak ten panel jsem tam 5dní nechal,žádný rozdíl nezpozoroval.
V neděli do vany nalito přes 10l,dnes odpoledne prázdno.
Kytky vyrostli za 4dny o víc jak 10cm.
Pořízen ventilátor sunon dp201a s odtahem +-160m3/hod,43db.
Nechci do 1,growu cpát hned prachy tak jsem za pár korun (50kč bazoš)pořídil todle,myslím že to poslouží.
Zajímal by mě váš názor,jestli se tento ventilátor bude dát napojit na pachový filtr,dejme tomu třeba 150m3/hod?
Kytky se přiblížili k lampě tak jsem ventilátor pustil na výbojku at se to zvládá uchladit,zítra asi napojim na rouru.
Hnojeno furt stejně,zítra chci pořídit už konečně bloom.
MAZAR...
Můžeš , ale že 160m3 budeš mít cca 130-140, což nevadí aspoň filtr bude stíhat . A jak kluci píšou , máš před sebou ještě tak 20-30 dní
Okey,20-30 dní? Prodejce udává květ 60-65dní,otázkou je od kdy to můžu považovat za květ,ze začátku jsem jel MH a asi po +dvou týdnech přehozeno na hps. 20-30dní se mi zdá hodně ,dostanu se k nim snad o výkendu tak uvidíme jak to bude zbarvené.
Plýseň nechci,nejradši bych zaléval pouze že naleju vodu do vany,bude to stačit ? Na postřik už se radši vyprdnu.
Pachový filtr nemam.,zboku na ně Fučík obyč stolní ventilátor a u výbojky je Sunon.
V pokoji je smrad jak v Cařihradu.
MAZAR
Je to první pěst tak jsem netušil,nevěděl jak budou po 2měsících vypadat,3týdny jsem je neviděl,když včera bylo nutné prostříhat spodky z důvodu špatného zalívání,tak mi bylo jasné že to na sklizeň eště neni.
Dokážou se kytky sami zavlažovat když je v pěstební nádobě nalito 20l vody s hnojivy ?(myslím to tak jestli je potřeba zalévat přes květináč,nebo stačí aby měli v nádobě vodu a sami si zvládnout potřebnou vzít)
Prostříhané spodky,+uschlé žluté listy,prokropeno,na plýsně to nevypadá,paličky jsou miniaturní,vydím to opradvu skoro na měsíc až to bude na sklizeň.
Přídáno hnojivo cannaboom super boom compactor.
Plagron GS už došel.
Svítíme 12h.
1 kytka to má ze sebou protože byla přesazena do litrového květináče a nebyla dostatečně zavlažována.
Jinak to vypadá na pěkný kuřivo.
Příspěvek číslo 101
Kytky vidim max 1den v týdnu,zálévání se super boom compactor.
Trochu se bojím toho kroucení listů směrem dolů,doufám že tonení přepálené či deficit.