Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co to jééééééééé :-D proč se ta fotka ze skleníku obrátila ? :-D tady v pc ji mám normálně :-D kytky co sou společně foceny,tak jsou momentálně od sebe rozděleny a nejsou už takhle umístěny.Příští rok rozhodně dám víc do skleníku :-D Docela si to tam valí :-D Na příští rok se prostě víc připravím.Zatím se mějte a ať se vám daří.
Zdarec groweři :-) tak jsem tu zase a chci se s vámi o něco podělit :-D dělal jsem teď konopné máslo a tímto stylem https://www.youtube.com/watch?v=NUn2FuBAsPg a je to fakt pecka :-) Vařil jsem něco kolem 5h a víc a už při prvním kousnutí sem byl snad zhulenej :-D :-D Dělal jsem to z 9x250g másla :-D Měl sem hafo ganji(listí a atd),takže teď v mrazáku mám něco kolem 2kg másla :-D a ještě další 2kg budu dělat :-D z minulé sezony matro.Doporučuji tento postup udělat https://www.youtube.com/watch?v=NUn2FuBAsPg . Dělal jsem máslo několika postupy a tento se mi fakt osvědčil !!!!
Takhle se máslo nedělá aspoň u nás a netreba YouTube stačí selskej rozum
Vem hrnec velkej a do něj voda maslo a material var pozvolna pár hodin ,voda udrží rozumnou teplotu a pobere bordel chlorofil atd
Po uvareni scedit a nechat odstat na pokojovku a sup celý do lednice
Poté sloupnes oplachnes osusis treba prepustis uz jen čistý maslo z vrchu hrnce zadnej zelenej smradlavej humus ale čistej pěknej tuk ,ta holka na vindeu nedělá nic jinýho něž že to ťaví na pare kvůli teplotě a neumí si kráva zřejmě precedit bokem tak radsi zasere celou linku bože a ještě delaj videa na yutube asi už jsem fakt starej
Naposledy upravil anon383596 24-07-2017 v 14:55 PM
Původní příspěvek od Vemenex Takhle se máslo nedělá aspoň u nás a netreba YouTube stačí selskej rozum
Vem hrnec velkej a do něj voda maslo a material var pozvolna pár hodin ,voda udrží rozumnou teplotu a pobere bordel chlorofil atd
Po uvareni scedit a nechat odstat na pokojovku a sup celý do lednice
Poté sloupnes oplachnes osusis treba prepustis uz jen čistý maslo z vrchu hrnce zadnej zelenej smradlavej humus ale čistej pěknej tuk ,ta holka na vindeu nedělá nic jinýho něž že to ťaví na pare kvůli teplotě a neumí si kráva zřejmě precedit bokem tak radsi zasere celou linku bože a ještě delaj videa na yutube asi už jsem fakt starej
udělal jsem to taky teď tak :-D a mám jemně zelený máslíčko :-D :-D funkční :-D Tk udělej ty video :-D já bych to pak podle něho klidně udělal :-D dělal jsem máslo dřív tak,že sem vzal hrnec,do něho vodu,máslo,materiál,vařil několik hodin,scedil to,dal to do mrazáku a pak to ani nic nedělalo.Takhle jsem to udělal podle tý holčiny a už když sem si kousnul tak sem byl snad zhulenej :-D
No vidíš já byl vždy z jednoho kousku babovky jak malej jarda a nedelal jsem to nikdy jinak a chutnalo to jak kdybych žádnou trávu nepoužil mě treba mlíko neuvěřitelně natahuje nevim jestli pit nebo zvracet musím to mít čistý
Původní příspěvek od Vemenex No vidíš já byl vždy z jednoho kousku babovky jak malej jarda a nedelal jsem to nikdy jinak a chutnalo to jak kdybych žádnou trávu nepoužil mě treba mlíko neuvěřitelně natahuje nevim jestli pit nebo zvracet musím to mít čistý
joooooooo :-D mě to taky mlíko dělá :-D fakt je ten,že včera co sem pekl buchtu,tak to máslo tam nebylo cítit,že by tě to natahovalo nebo tak něco :-D prostě mmmňamka :-D jen byl cítit účinek :-D :-D
Původní příspěvek od Vemenex No vidíš já byl vždy z jednoho kousku babovky jak malej jarda a nedelal jsem to nikdy jinak a chutnalo to jak kdybych žádnou trávu nepoužil mě treba mlíko neuvěřitelně natahuje nevim jestli pit nebo zvracet musím to mít čistý
Vemenexi napíšeš mi prosím krok po kroku kompletní recept jak děláš ty máslo ? Fakt mě to zajímá a udělal bych to teď.Mám materiíl ještě na další 2kg másla,tak udělám podle tvého receptu.Fakt prosím krok po kroku,aby to bylo jak od tebe.
Původní příspěvek od Vemenex No vidíš já byl vždy z jednoho kousku babovky jak malej jarda a nedelal jsem to nikdy jinak a chutnalo to jak kdybych žádnou trávu nepoužil mě treba mlíko neuvěřitelně natahuje nevim jestli pit nebo zvracet musím to mít čistý
klidně mi udělej video :-D fakt o to mám zájem.Chci si udělat silný máslo :-D že si dám kousek a budu lítat :-D nebo mi to tu vypiš,či do zprávy.