Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, jasne, z tveho prvniho prispevku implicitne plynulo, ze jsou ruzovy az po zhnednuti: <i>má už úplně hnědý vlákna a některý už dokonce začínají růžovět</i>. Jo, nekdy pred zhnednutim ruizovej, ale to ruzovej i kalisky atd. IMHO je to teplotou.
Zda se mi to nejak brzo na Outdoorovou kytku, ale pokud je 60-70-80 procent pestiku hnedych tak slklid. Jeste lepsi je ridit se podle seminek, az zacnou vylezat tak sklidit (teda pokud tam semena mas)
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
... jako vim. Ale taky se vetsinou hulej jenom samice a vetsina groweru si dava bacha, aby se jim neomrdali... a ja sem si je taky nenechal oprcat, aby se mi kwa nezmensila potence sefe )).
jaké pestíky pořád? snad blizny,ne? pestíky mají samci, teda jestli si dobře vzpomínám z přírodopisu. já osobně sklízím, když blizny zhnědnou a pouzdro na semínko (i když tam žádné není) je co největší. ale je to jenom můj názor. jinak HULENÍ ZDAR !
Mám stejný problém. Letos poprvé budu sklízet outdoor. Sadil jsem první týden v květnu a teď už mám kytku, která má většinu blizen hnědejch. Zdá se mi to dost brzo. Divný je, že vedlejší kytka je sazená ve stejnou dobu, má úplně stejný podmínky a zralá ještě evidentně není.
Když se prošvihne termín sklizně, klesá rychle potence kytek???
Taky jsem az do vcerejska resil, jestli uz sklizet svych 9 dvoumetrovych samic s obrovskyma palicema.
Ted uz to neresim, protoze dneska v noci to nekdo udelal za me :-(((
Parchanti, hrozne rad bych si s nima promluvil z oci do oci. Ach jo...
Mají být blizny hnědý úplně celý? Moje kytka má hnědý vrcholky úplně všech blizen tak nevím, jestli bych už neměl vzít sekyrku a skácet to. Zkušení, poraďte prosím.
Díky.
Mely by byt hnede uplne cele, rozhodne kdyz chvili pockas tak se nic nestane, radsi o neco pozdeji nez driv.
Ale zase je riziko ze to pokaci nekdo jiny...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."