Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ten hydroton by to zvedal. Zkus tam nalejt jenom vodu z upraveným ph na 6,5 a uvidíš co to udělá.Já jsem pH-od hesi přestal používat protože to dlouho stahovalo.jestli víš kolik ml tam leješ toho pH- tak tam dej jenom polovinu.Já si to vždycky odkapkuju.
Původní příspěvek od rodney8 mozna je to picovina co napisu ale co kdys dotoho pridam kokos v nakym pomneru da se to udelat nebo ne ??? fakt nevim proc to nedrzi
Tak to ti moc nepomůže.Nařeď si to co máš v nádrži vodou bez hnojek na ph 6,5 a pak tam dolej hnojky na Ec 1,2-1,4 a za pár hodin to změř a uvidíš že to bude lepší.Hlavně už tam nelej kyselinu.
zdar hoši tak je asi konecne uz po problemu neveril bych tomu ze GHE a jejich hnojiva stojej tak za hovno a Rozhazou ph vcera jsem jsi koupil hnojky a od Atami B cuzz Hydro A+B a pecka PH drzi i ve vode normal i vode z ro .. akorat jeste jak psal v VSTANE poradte naky dobry ph - fakt u hesi to strasne dlouho trva nez to snizi??? JO a jinak diky vsem za rady
Objednal jsem si ph - růst i květ.. a musel jsem tam dnes dolit čistou vodu poladit na 6,5 ph a nahnojil jsem na 1,4 ec tak uvidím co to udělá, asi jsem to zase prekyselil to ph - od hesi je fakt na nic tak to snad bude ok
Tak jsem chtěl zkusit něco jiného a tohle mi doporučil kámoš co to jede dlouho a spokojenost.JDB jsou dobrý,ale DutchPro mi vyhovuje víc.Z JDB jsem mněl v létě někdy problemi s roztokem a s DP se mi to neprojevuje.
idem JIB a mam presne opacny problem - namiesam ph 5,8 a dalsi den mam v nadrzy 6,2 az 6,4. idem drip kokos.
este ma napadlo, ako miesas roztok a ako dlho robis meranie po tom, ako si domiesal roztok.
dalsia vec je, aku teplotu ma roztok pri prvom merani (predpokladam, ze merias tesne po namiesani) a aku ma teplotu pri opakovanom merani, kedy si zaznamenal vykyv.
mne napriklad brutalne skakalo PH, ked som pouzival studenu vodu z vodovodu. ako som pri 15l vody 2l vody zohrial do bodu varu, tak PH meter prestal skakat.
taktiez som si vsimol, ze pri slabych baterkach mi vyrazne skakalo PH. odvtedy uz meriam len na adaptere.
teplotu roztoku by jsi mněl mít stejnou jako máš v nádrži a vodu určitě odstátou alespoň 24hodin.Ty JinDB to pH drží celkem dobře.Míchej to dokuď se ti hodnota neustálí na jedné hodnotě.Já to dělám tak že namíchám a pak tam dám malé čerpadlo a změřím to za půl hodiny a pak zase tak za 20 minut.
- taky jedu JIDB, drip, kokos ...
- vždycky michám zálivku cca 70 litrů
- den předem naplním kalfas, přidám akvarijní topítko a počkám až se voda vyhřeje (většinou přes noc), no a potom namíchám hnoje podle tabulky od JIDB, přidám ph minus ( canna) a míchám kuchyňský mixérem minimálně 10 minut ( v tomhle je podle mě zakopanej pes ... michat michat michat )
- až takhle docílím hodnoty kterou chci (ph i ec) tak se mi zatim nikdy nestalo že by mi hodnoty nějak habrovaly ..