Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyber si kterou chces a vynos je strasne individualni treaba od 2 di 100g bych to videl na automaty zalezi na podminkach pestebni tecnice atd. Pozde urcite neni. A cyklus budee kratsi o dost nicmene vynos na rostlinu take...
Takže...
1. Autoflowering nieje závislý na periode ako klasika
2.Vyber si ktorú chceš
3.Pozri si stránku seedbanky/iné stránky so semenamy/thredy/atď.
4.Sezóna začína až v máji takže tak
Lol, dotaz číslo 4 mě pobavil. Naopak, na AF je moc brzy, je lepší je sázet až třeba koncem května, kdy už je většinou pěkně a dostaneš tak z nich největší výnos. Žijí krátce, proto je potřeba co nejlepší podmínky, nemají kdy dohánět třeba špatné počasí v růstu. Asi nejlepší AF kytky, které jsem vypěstoval, byly sázeny až začátkem června, sklízel jsem přelom července/srpna, pěkným počasím se i zkrátil životní cyklus.
Ahoj, hlína z kompostu by měla být OK jestli nemáte nějakej vyloženě silnej kompost. Doporučuju tu hlínu aspoň něčím provzdusnit. Nejlépe perlitem - koupíš pytlík asi za 10kc.
Jestli uz se ti nepomichali tak si jednotlivá semena určitě oznac nějakou cedulkou.na kvetinaci.
Jestli uz je máš pomichany tak poznas buď malý rozdíly ve stavbě rostliny, tvaru listu atd, ale takymuzou vypadat stejně. Potom poznas ty Automaty podle toho, ze za měsíc ti.začnou kvést, zatímco to top tao až později.