Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Povedený jihočeský outdoorek (ikdyž jen jedna kytka)
model: normál noname
finální výška: asi 3,7 metru
hnojení: už od útlé výšky pravidelně Krystalon plod a květ (a jednou vodní rostok se slepičinci=)
záštipky: ne (a pak až úplně ke konci, ale neni vidět)
a jak to vypadalo po sklizni se dozvíte později... nějak nefachá upload
jinak můžu říct, že výnos byl solidní, leč netroufám si jeho velikost odhadovat. má to snad jen jednu chybu na kráse: jenom jeden model. takže jsem byl nucen přistoupit k ne nevýhodné transakci a s kámošem jsem něco k oboustranné spokojenosti vyměnil
Nádherná kytka.Karma tobě.Fakt skvělá.Na to si šel z pilou ne?Ja jsem měl letos pár kytek Swazi ale nebyla tak vysoká jako tvůj no name.Nemáš nějáké semínka tohohle?Vyměnil bych za moje Swazi skunk je to teď druhá generace.Ze semínek z hollandu=nirvana seeds.Měly od 2,5-3.3m,paldy to má červené a nádherně voní.Těžké high.ozvy se kdyžtak do PM
#1 zpracování matroše (trvalo to dost dlouho, jelikož jsem se s tim celkem sral)
#2 část zeleného pokladu (odhadem asi pětina?)
#3 detail
#4 pověste ho vejš... (asi půlka toho, co je už ve sklenicích)
ješte bych dodal, že se vlastně jednalo o hermafrodita, ale takovýho jsem ještě neměl ani neviděl: v místě, kde z větve vyrůstala palička byly dvě malé větvičky se samčími květy, a tudíš se to dalo krásně oškubat, ale celý jsem to neuhlídal, jelikož jak se kytka vytahovala, tak bych si musel vždycky přinést štafle. tím pádem mám pár semínek. a na to, že nebyla štípaná jí vyrostly krásný a dlouhý větve
možná se taky někomu zdá, že by mohla být košatější... no máte pravdu, jenže kvůli security jsem čtyřikrát otrhával ty největší listy, páč už někdy v půlce prázdnin se kytka stala dominantou zahrady a přerostla všechno okolo
-> xxxxx: jestli chceš ty semena, tak mi napiš do PM a něco teda poměníme (i pro ostatní, dokuď bude). taky díky za káčko
tak to ti přesně neřeknu, jelikož máme doma jenom váhu na mouku a to by asi nebylo dost přesný ale odhaduju, že by se celá ta kytka mohla nacpat do pětilitrový sklenice při normální (nebo vyšší) kompresi
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
mno, to se ještě uvidí.... myslim, že rodiče si podobný "zalesňování" zahrádky tenhle rok už nenechají líbit. naštěstí mam už vyhlídlej plac kousek od baráku... muhehe