Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak je vidět tak i s matkami v bubbleru jde normálně manipulovat a vytahovat si je ven při řezání a kontrole. Je to maličko složitější jen v tom, že musím odpojit vzduchovací hadičku a to jen proto že jí mám vedenou do kýble přes víko. Ale stejně hadička i kámen časem zaroste do kořenů a zbytečně bych to pokaždé musel rvát ven z kořenů a jen bych je potrhal.
Orange Bud
1 a 2 foto před stříhaním
3 foto kořeny
4 foto po stříhání
5 foto řízečky, nejvyšší má 20cm
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Teď ten špatný Recon
Nevím co mu chybí ale každopádně kořeny špatné, moc špatné.
Není se čím chlubit ale foto třeba někomu napomůže mě pomoct najít chybu
Snížení matek se snad povedlo. Jsem samouk tak uvítám každou radu.
A co dostaly holky pod stromeček. Novou meteo stanici s bezdrátovým čidlem, takže při pohledu do skříně, kterou otevírám více vím jaké hodnoty jsou v pěstírně, super
a to se dají ještě senzory dokoupit, až 3 !!
Zdárec všem
5 fotek jedné paličky jak jde její vývoj
1.foto 25 den 12/12
2.foto 28 den
3.foto 32 den
4.foto 41 den
5.foto 44 den (dnes)
V době změny ciklu na květ, to je 21.11. výška 28cm po záštipu!
Dnes má 83cm, takže nárůst v květu 55cm
Nejvyšší dnes mají 90 cm, nárůst v květu 2/3 své výšky
Zdravím,
vypadá ti to celkem obstojně! Na některejch fotkách mi ty kytky připadaj takový celkově moc vytáhlý a hubený... ale dyš se podívám na pozdější fotky tak je to krása Klaním se tvojí zručnosti :-) Držím palce se sklizní, sem zvědavej kolik toho narostlo :-)
Growu zdar!
Naxos
Díky všem za K+
Zkusím večer hodit nějaké foto jak to pokračuje!
Amnesii jsem musel zalomit, letí jako blázen!!
A navíc teď řeším http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=67143 tak doufám že vše bude v pohodě.
Ahoj Všem
konečně mám net takže můžu ukončit toto nepovedené kolo
Se stěhováním se to moc nepovedlo a po pár dnech jsem to stejně vše zkosil. 8 kytek v plné zralosti a ostatní šli do popelnice. Pár géček z toho je. Celkem 120
Ted už jedu nové kolo a odkaz dodám.
Takže všem díky za sledování a rady.