Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.. po delsi odmlce prinasim malou ochutnavku.. box 260domaci vyroba a 2krat 600w 11litrove kyble plne coco.. modely apollo11,white russia,super skunk,s.diesel jidlo- AH+bloombastic fotky nejsou nic moc (fon..) nemam cas na nic.. tak jen strucna reportaz.. cek
Hoj.. na rustu to slo 12dnu .. dnes jsem 43den kvetu.. cumel jsem pres mikroskop a jeste tomu dam Max 10 dnu. Dozerou jidlo a pujdou na final.. pred kosou hodim jeste foto.. diky vsem zucastnenym..
No na ty 11Litráky mohly vypadat robustněji s větším výnosem
Neříkám že těch rostlin je málo že to vypadá špatně jenže
nad tou plochou a 2x600W no mohl jsi tam mít rostlin víc
v menších květnících a stejně by vypadaly jako tyto
Ale to jen můj názor na věc.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Jo.. ok asi souhlasim.. ale taky jsem je dost oholil zespod.. bylo to nezalevatelne.. uz tak pouzivam cerpadlo a hadici. Ale vrchy kazdy den kynou a kynou...
Původní příspěvek od placka Jo.. ok asi souhlasim.. ale taky jsem je dost oholil zespod.. bylo to nezalevatelne.. uz tak pouzivam cerpadlo a hadici. Ale vrchy kazdy den kynou a kynou...
Ahoj, máš to krásný, nepřemýšlel si nad tím vymyslet zalejvání DRIPem ? třeba kapiláru do každýho květníku, roztok do kalfasu a hnáto to čerpadlem ? Ať se daří !!
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
soudruzi rucni zalivka je pro vase pionirky to nejlepsikor kdyz nevidis uplne vsude a chces mit 120% jistotu ze dostanou vsechny vsechno jinak krasna dilna, ja bych tam jel 18 kytek max,musi to byt silena prace tolik kytek
Ok.. je tam 38 kousku.. a 2krat 600.. davam tomu tak 5dnu a pic.. kontroluju pres mikroskop a uz to pomalu je.. peru tam uz jen final. To co je nejvic videt je apollo 11 , WR a Superskunk , jsou schovane po bocich..
Zalivku micham tak do necele pulky kvetu podle AH tabulky.. pak uz to kontroluju pres ex metr , pridavam bloombastic..1ml ma llitr.. ec je pak okolo 2.5.. tak nejak to vzdy funguje.. pred vlozevim klonu do coco ho poradne proliju (Zalivkou) zalevani je ma tom jak zerou zestartu 4-5 dni.. zalezi.. ale jak jsou uz na nich plody tak co 3 dny.. at maji furt co jist.. proste podle vahy kvetinace.. je treba pocitat ze coco si vezme ohodne vic zalivky nez hlina.. to co je na obrazku zere 40litru co 3 dny...
Trochu ti tu v tom plavu.. jednuduse micham vzdy v den kdy zalivam..38 -11litr kvetniku papne 40 litru.. a to je minimum..! 50 neni problem.. Jo coco vysycha rychleji.. mas pravdu je to na voprc..! Ale jak jsem rikal -hodim kalovku do sudu a hadici z regulakem..5 min a cajk..
Hmm.. tak to bych sel radeji do dripu.. ono na to dojde.. jeste jednou pojedu asi coco a pak k rohozim se vratim.. je to mene prace a myslim ze i levnejsi..