Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
320D, cas mas tak do konca oktobra cca 80-90 dni, tiez sa este chystam nasadit zopar automazarov.
EDIT 1.:
vcera v noci som bol zahnojit bez fotaku, velky mazar sa mi nepaci, bude to samec, tak na 90%, nove automaty musia ist do zeme, sezona sa nam pomaly krati.
cau chlape myslim ze ten mazar ti nevykvete pestuji mazar asi uz 3 rokem a prvni rok jsem mel smulu kytka by dozrala ale asi tak pvni tyden v listopau a to bylo pozde kytka vpulce kvetu nekdy koncem rina nevydrzela -4 a mel jsem po urode tobe to nehrozi potoze ti to zemedelci skosijou drive
dam ti radu do dalsiho roka indor venku zakrejvat bud udelat foliak a zakrejvat plachtou a nebo kytku schovavat nekde do garaze ja to zakrejvam 12 h tma a 12h svetlo a po 10 dnech zakrejvani vylezou palice
Původní příspěvek od emk miravlak:
zdar, a kvitne uz alebo este nic ?
nene stále nic :-(..právě až po zakoupení sem si všiml že venku asi nedozraje :-!...další 2 mám u kámoša ale taky nic ..budu muset udelat nějaký foliovnik pres to jinak to bude asi pasé