Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zahradkar
to je tím že už jsem je nezalil, kvůli pozítřejší kose
mám ji zalít? Myslím že ne
Já ti nevím... Vypadají tak všelijak a vůbec nevidím cukřík... Ideální by bylo mrknout na trichomy... Kdyžtak pujč od bábi lupu a brýle a pohraj si s tím
Ten "cukřík" tam není, protože jsem je hodně přenášel dneska, a dost mi toho zůstalo na rukách... Než jsem je začal nosit tak byly uplně osypané...:-) Každopádně jsou hozený ve tmě a už je tam nechám dva dny... pak bude konec :-) Kdyžtak sem hodím foto jak se osypali po dvou dnech ve tmě.
PS: podle mě už jsou dost zrálé, protože zhnědly během 4dnů a už jsou hnědé opravdu dost, na těch fotkách to nejde vidět jak moc jsou hnědé, nerad bych STONY :-D
cau. Muj orange bud a jeho vrsky uz na 37dnu nevykazuji zadny rust tudis zadne nove blizny, vrsek je uz nabobtnaly a vsechny blizny jsou uz hnede (suche) - zadny naznak novych. Stalo se to nekomu?
cca 5 - 10cm pod vrcholkama jeste zraji bile blizny, ale vrsky jsou proste "ready" stalo se to uz nekomu?
Popis sedí na pořádnou dávku stresu ale těžko říct z čeho to víš sám nejlépe co s kitkama provádíš!
Ale nahoď fota a nějaké popisky PH zálivka-PH výtok a to samé EC
jo a taky jestli pěstíš s klonů nebo semen.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
No PH máš šíleně vysoké na květ je ideál 5,8PH při růstu okolo 6,2.
Na fotech to vypadá obojí na sklizeň ten předek ještě snad týden,ale úplně přesně to budeš vědět když se koukneš pod lupou nebo mikroskopem na trichomy pokud jsou průhledné mají kitky ještě čas
pokud jsou mléčně až jantarově nahnědlé kosit!
Ale stal se mi podobný případ jako tobě,už jsem to chtěl kosit že to nemá cenu jenže jsem si řekl nechám to ještě chvíli ať nestresuji a trichomy se zatáhnou,po dvou dnech mi na kitkách vyrašily nové bílé blizny a daly se znova do růstu květů,takže koukni na trichomy a uvidíš co dál blizny ti nic neřeknou!
A máš to řezy nebo semenáče?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
vsechno rezy, Ta nazloutla vzadu je velka OB a ta jeste min tyden, pred ni jsou po stranach SS a ty min 10 dni aby byly aspon na 8 tydnech. Vpredu po krajich jsou prave ty spatne OB, vrsky jsou pase. Je to vic jak 5dni co se nehejbou. Na fotkach to jde spatne videt - fotak je nejakej rozhasenej...
Prave jsem cekal na to co pises, ale nove blizny se neobjevuji.
A PH - je to normalni PH co je ve vodovodu, nebo kdekoli jinde venku. Nikdy jsem PH neupravoval... a nikdy problem nebyl.
Kazdopadne to spis vidim na spatne rezy - jsou vlastni a postoupnost rezu je takova divoka - maji vic jak rok..
Tak mi na ni mrkněte,řez l.s.d,denně ji ukládám do garáže a to počasí kromě dneška bude stát asi za h..no.Mám ji ještě nechat a třeba použít ripen? a kdy? dík