Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nic jinýho než to nechat ti asi ani nezbývá :p do garáže přez noc klidně ale přez den zas ven ať si nachytá nějaký ty fotony. Přírodní ripen? čistá voda + víc času
Původní příspěvek od Psycholog na 1 kytce jsem si všimnul že mi na vršku 1 větev začla plesnivět.........mam tu kytku dnes sklidit ?? nebo jen tu větec odstřihnout ??
Nicker : a můžeš poradit nejlepši zpusob jak sušit ( mě přijde že když to mam normal v mistnosti položeny tak po delsi době je to takovy nic moc (přeschlý a ztrací chut)....je lepší třeba na pudu nebo do sklepa (ale tam je vlhko) a kde to uchovávat delší dobu (nějaka nadoba) ??
Původní příspěvek od Psycholog Nicker : a můžeš poradit nejlepši zpusob jak sušit ( mě přijde že když to mam normal v mistnosti položeny tak po delsi době je to takovy nic moc (přeschlý a ztrací chut)....je lepší třeba na pudu nebo do sklepa (ale tam je vlhko) a kde to uchovávat delší dobu (nějaka nadoba) ??
Vlhkost je dobrá, jen nesmí být moc velká kvůli plísni... 40% ideál... Já suším vždy na půdě v co největší tmě cca týden. Potom je zavřu do zavařovaček a obden otvírám aby se vyměnily plyny popř. se odpařila zkondenzovaná voda... Zkontroluju vlhkost a plíseň (buď navlhčím, nebo nechám déle otevřené., nebo nechám tak). Časem se ustálí vlhkost matra na takové úrovni, kdy se už nebude kondenzovat žádná voda, ale materiál se ani nebude drolit... V tu dobu přestanu s otevíráním a budu to otevírat jen v případě, když budu něco chtít... Celé je to potřeba mít ve tmě a relativním chladu (spíž, třetí schodek ) ideálně pak v mrazáku