Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dalick Kámo , nechci strašit ale nemáš to oprclý ? .....Jenom se mi zdá že když kouknu na vrcholek tak ten trichůmek má takovej typickej tvar jako kdyby se v něm dělalo semínko....Třeba s mi to jenom zdá.....
Jinak fajne
no, až na to, že trichom je ta "nožička" s kuličkou pryskyčice, která nemá sxe seminky nic spolecnýho
Zdravim , kolik času by ste tomu daly ještě ?? došel mi už plagron tak už davam jenom flushing čistou vodu par dní
je to Jack Herer a Cheese v 11l kvetin. (dřiv sem mel problem s plísní)
Zdravim , kolik času by ste tomu daly ještě ?? došel mi už plagron tak už davam jenom flushing čistou vodu par dní
mam 4 kytky je to Jack Herer a Cheese v 11l kvetin.a jestli poznate podle fotek co je co za model byl bych vdecnej...nějak se mi to pomichalo (dřiv sem mel problem s plísní)
nějaky rada na konec ??
az joo....podlě me ta zima tomu už moc neprospívá.......pomůže te to jestě nechat ?? a nebylo by lepší dat kytky do garaže třeba do tepla i přes den ?? a neni třeba nějaka přirodní nahrada ripenu ??