Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » KDY SKLIDIT - Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 91 92 93 94 95 »
Autor
Téma 
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 1473

citace:
Původní příspěvek od dalick
Kámo , nechci strašit ale nemáš to oprclý ? .....Jenom se mi zdá že když kouknu na vrcholek tak ten trichůmek má takovej typickej tvar jako kdyby se v něm dělalo semínko....Třeba s mi to jenom zdá.....
Jinak fajne

no, až na to, že trichom je ta "nožička" s kuličkou pryskyčice, která nemá sxe seminky nic spolecnýho

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 17-10-2012 v 05:06 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1474

citace:
Původní příspěvek od dalick
...tak bych to možná seknul ale spíš bych se ujistil tolikrát oplácávanou radou...

Je to Twilight po 6ti týdnech květu, podle Dutch Passion chce 7-8. Na zahraničních fórech jsem zaregistroval názor že 9tý týden zvýší výnos.

V sobotu to bude 7 týdnů tak zkusím tu oplácávanou radu. Mám lupu 20x ale oči mám asi slabé tak se bojím abych to nesklidil brzo chci gaučovou indiku.

Hlavně ať vydrží počasí.

Old Post 17-10-2012 v 06:14 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalick
Stálý Člen

Karma uživatele dalick - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1475

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA

no, až na to, že trichom je ta "nožička" s kuličkou pryskyčice, která nemá sxe seminky nic spolecnýho

Jo pravda sorry já si furt pletu trichom se semenýma váčkama....Ale o to nešlo.

"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................

Old Post 17-10-2012 v 08:15 AM
dalick je offline   Profil uživatele dalick   Find more posts by dalick   Foto galerie člena dalick   Click here to Send dalick a Private Message   Add dalick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Psycholog
Stálý Člen

Karma uživatele Psycholog - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1476

Zdravim , kolik času by ste tomu daly ještě ?? došel mi už plagron tak už davam jenom flushing čistou vodu par dní
je to Jack Herer a Cheese v 11l kvetin. (dřiv sem mel problem s plísní)

Old Post 17-10-2012 v 16:02 PM
Psycholog je offline   Profil uživatele Psycholog   Find more posts by Psycholog   Foto galerie člena Psycholog   Click here to Send Psycholog a Private Message   Add Psycholog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1477

Zdravim , kolik času by ste tomu daly ještě ?? došel mi už plagron tak už davam jenom flushing čistou vodu par dní
mam 4 kytky je to Jack Herer a Cheese v 11l kvetin.a jestli poznate podle fotek co je co za model byl bych vdecnej...nějak se mi to pomichalo (dřiv sem mel problem s plísní)
nějaky rada na konec ??

Old Post 17-10-2012 v 16:06 PM
Psycholog je offline   Profil uživatele Psycholog   Find more posts by Psycholog   Foto galerie člena Psycholog   Click here to Send Psycholog a Private Message   Add Psycholog to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1478

2.

Old Post 17-10-2012 v 16:12 PM
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1479

3.

Old Post 17-10-2012 v 16:13 PM
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1480

4.

Old Post 17-10-2012 v 16:14 PM
vylefi
Stálý Člen

Karma uživatele vylefi - 84% PěstitelskáKarma uživatele vylefi - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 1481

Nicker- mockrát díky.... (myslel jsem si že tak 10 aspoň si můžu rozvrhnout flush

dalick- To se ti jen zdá - semena v nich nejsou (jsou to prostě jen květy)
Na kytce ale určitě nějaké to semínko bude ..... prostě out

Old Post 17-10-2012 v 16:28 PM
vylefi je offline   Profil uživatele vylefi   Find more posts by vylefi   Foto galerie člena vylefi   Click here to Send vylefi a Private Message   Add vylefi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1482

Zdravím growery, kdy sklidit? Já osobně bych to nechal do neděle do rána, ale nejsem si jist jak dlouho tomu ještě dát.

Old Post 18-10-2012 v 19:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1483

č2

Old Post 18-10-2012 v 19:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1484

č3

Old Post 18-10-2012 v 19:24 PM
Salatos
Stálý Člen

Karma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% PěstitelskáKarma uživatele Salatos - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1485

čau máš to moc pěkný a v neděli to klidně sklid .k+

Old Post 18-10-2012 v 19:56 PM
Salatos je offline   Profil uživatele Salatos   Find more posts by Salatos   Foto galerie člena Salatos   Click here to Send Salatos a Private Message   Add Salatos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1486

mě nikdo neporadí ??

Old Post 19-10-2012 v 08:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 1487

Psycholog min do konce Rijna.

Old Post 19-10-2012 v 08:55 AM
Psycholog
Stálý Člen

Příspěvek č. 1488

az joo....podlě me ta zima tomu už moc neprospívá.......pomůže te to jestě nechat ?? a nebylo by lepší dat kytky do garaže třeba do tepla i přes den ?? a neni třeba nějaka přirodní nahrada ripenu ??

Old Post 19-10-2012 v 10:42 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 91 92 93 94 95 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-11-2023 - KDY SKLIDIT II. Pište pouze SEM a nezakládejte nové téma - 699 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás