Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 89 90 91 92 93 »
Autor
Téma 
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 1441

High Flyer:tak to je maximalni psycho asi bych nedal toho typa co rekl ze te vosukafakt mazec a ti nackove sou pekne kurvy ale kdyby ste se trochu sebrali tak jim muzete aspon troche natrhnout kadak..chapu ze to byli namakane korby a vy byli vystihovani jak prase.taky bych byl priposrany ale urcite bych nezdrhal a postavil se tem zmrdum zvlast kdybych videl jak lataji moje kamose..no asi nejake chvilkove selhani..

...

Old Post 11-06-2005 v 21:51 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TOXIC...SG
Nový Člen

Karma uživatele TOXIC...SG - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1442

to ja nekdy s braskou jezdime za jednim pohodovym typkem ... no jednoho dne sme tam vyrazili na jointika ... nakonec tam bylo mliko, malso no ruzny produkty z travy a me to nejak zachutnalo ... potom sme vyjeli na jednu soukromou akcicku kterou dal muj bratranek ... no dojedem tam dam si pivo a najednou me to total rozsekalo ( na akci sme jeli na fichtlu ) kdyz jsme jeli zpet tak sme museli zastavit ja sem si lehla pres jeden jizdni pruh a zrovna jel kamion ale opravdu sem se nemohla zvednout no tak si me objel sice jen tak tak ale ziju potom sem kamose zacla strasit ze tam prijde borec a ze nas podreze no a to sme radsi zmizeli opravdu to bylo docela mrte psycho

Old Post 12-06-2005 v 09:52 AM
TOXIC...SG je offline   Profil uživatele TOXIC...SG   Find more posts by TOXIC...SG   Foto galerie člena TOXIC...SG   Click here to Send TOXIC...SG a Private Message   Add TOXIC...SG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TOXIC...SG
Nový Člen

Karma uživatele TOXIC...SG - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1443

High Flyer: normalne te do¨konce i chapu taghle sme s kamosema byli v jedny prdeli no a tam bydli jeden krypl je to cvok kvuli nemu sem litala po soudech protoze to nekdo nahlasil filzlum ale to je jedno ... protoze on me zmlatil brasku a me prohodil plotem na krku mel jeste sexualni obtezovani no proste magor psychopat ....

Old Post 12-06-2005 v 10:01 AM
TOXIC...SG je offline   Profil uživatele TOXIC...SG   Find more posts by TOXIC...SG   Foto galerie člena TOXIC...SG   Click here to Send TOXIC...SG a Private Message   Add TOXIC...SG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1444

Zkus narvat, nějaký Opavia do igeliťáku a nalepit na to papír s nápisem Opavia. Myslíš, že se budou furt stejně prodávat ?

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 13-06-2005 v 12:24 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1445

citace:
Původní příspěvek od High Flyer
Tenhle patek mne napad zatracene dobrej napad,a to udelat u sebe v byte poradnou kalbicku.Vsechno by to mohlo bejt v poho,kdyby sem nedostal ve ctyry rano skwelej napad...

No, věřil jsem ti to asi do třináctýho řádku

Wookie: Na koho to je? To by mě docela zajímalo, na co to je reakce

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 13-06-2005 v 18:16 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 1446

High Flyer: no myslím že tvoj príbeh teba vydeliť tak piatimi

When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."

"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY

Old Post 13-06-2005 v 18:51 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1447

Dubinek >> ehh, zas sem na grower zamířil ve stavech, které máme všichni tak rádi a tak sem si trochu splet témata. Pardon. Pro úplnost :

Schooby:Takovej jev v chování lidí, jako masy. Když je v obchodě 100 výrobků, a 99 z nich má etiketu modrou a 1 červenou, tak všichni sáhnou po modrý, protože tu má přece většina. To je přece ověřený. Ale často je jenom ta jedna luxusní, ale protože lidi choděj jenom po vydlážděných cestách, bojí se riskovat a drží se tradice, promarní svojí šanci ... (http://grower.cz/forum/showthread.p...3128#post253128)

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 14-06-2005 v 10:49 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schooby
Nový Člen

Karma uživatele Schooby - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1448

wOOkie nedělej si vůbec žádný starosti, ty témata jsis nespletl ty, ale já Pak jsem to po sobě opravil

Už to máš ubalený?

Old Post 15-06-2005 v 12:18 PM
Schooby je offline   Profil uživatele Schooby   Find more posts by Schooby   Foto galerie člena Schooby   Click here to Send Schooby a Private Message   Add Schooby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cannabis_Eater
Nový Člen

Karma uživatele Cannabis_Eater - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1449

Uaaa,strašlivě jsem se zhulil a teď dělám závěrečný zkoušky..naštěstí už to ze mě vyprchalo..všichni mi kurwa držte palce.PEACE..joo,a psycho,včera jsem se taky zhulil (jako již tradičně) byl jsem sám doma a jedinej u koho jsem mohl hledat rozptýlení z těžkýho stvu byla naše kočka (poloperská)..tak sem ji v tom tom těžkým stvu navlýkal ponožky a oblečky co měla sestra kdysi pro panenky a chytal jsem z toho takový záchvaty..kdo neviděl kočku v šatech pro panenku,nic nezažil..tak zatim a kočkám zdar

Old Post 15-06-2005 v 18:53 PM
Cannabis_Eater je offline   Profil uživatele Cannabis_Eater   Find more posts by Cannabis_Eater   Foto galerie člena Cannabis_Eater   Click here to Send Cannabis_Eater a Private Message   Add Cannabis_Eater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schooby
Nový Člen

Příspěvek č. 1450

Tohle psal můj kámoš někdy v Březnu 2004, když jsme udělali, ještě na střední takovej fajn vejlet

Tak. To bylo tehdá v tej středu. Ráno jsme se rozhodli, že se vydáme za školu a pojedeme na výlet (vejlet prej). Nazvali jsme tuto akci imaginární Ampér, tzn. že jsme jako jeli do Prahy na výstavu Ampér, ale ve skutečnosti jsme měli namířeno do Kolína na kus pífa. Zpočátku jsme nemohli najít žádnou on-line rachotu. Chtěli jsme do Palmy - MOC, ale ta byla také zavřená . A tak jsme se rozdělili: Šmejky, Šoula a Šubi šli na žraso a my dva dementi jsme hledali po zkurvenym Kolíně trafiku. Cesta byla dlouhá a nudná, páč v tej díře nejní jediná trafika. Ale najednou, kde se vzala, tu se vzala, TRAFIKA! Koupil sem si cíga a šli jsme jinou cestou zpět. Počkali jsme na ty tři lidožrouty a pak jsme šli do tej Palmy. Ještě pod vlivem ranního THC, co jsme dávali před nemocnicí, kde jsme čekali na Šoulu, jsme šli na fotbálek. Pak sem já a Šubi dali ještě jedno brčko. Hráli jsme kulečník, fotbálek a čuměli jsme po jedný kundě, co tam hrála kulébr s ňákym vozyhnojem. Šoula s lahvátorem si dali 4 kousky a bylo jim veselo - všem nám bylo veselo! Když už odbyla poslední vyučovací hodina a my jsme se mohli ukázat v KH, vyrazili jsme domů.V rachotě jsme se dohadovali, jestli už rostou lysohlávky a tak jsme se je vydali hledat do lesa. Po cestě jsme řvali na kolemjdoucí i na kolemjedoucí. Dlouho žádný les. Až po chvíli se v dály objevily kusy stromů. Zase nastal řev: "V dálce je les, v dálce je les, ... " . Hem. Tak jsme dorazili k lesnímu porostu a vydali se na průzkum. Šubi pln nadějí bral tuto záležitost velmi vážně. Ale asi po 10 min. sme se na to vybodali a Šubi šel uválet dalšího jointa. Byl to nářez! Poslední joint, ale stálo to za to. Byli jsme fakt kurevsky na sráč (kromě Šmejkyho). Já sem si sežral jogurt od snídaně a když jsem ho odhazoval do piči, tak sem pokecal Šoulu. Tomu se to nelíbilo, a proto sem mu to musel utřít. Šubi s Lahvátorem si zatím hráli... fakt netušim co to tam bondážovali, ale muselo to bejt asi hodně hustý . No. Jenže Šubi dostal "další" "nápad" - ujedeme Šmejkymu! Běželi jsme co to šlo, ale Šmejky nám byl neúprosně v patách. Řeknu vám, že takhle jsem ho ještě běžet neviděl. Když jsme se všichni namrdali do káry, Šmejky se smrtí v očích skočil po hlavě do auta. Kolodějovi málem rozdrtil hnátu a já se Šoulou jsme jen hystericky řvali. Když si Šmejky vystoupil, jako že si půjde sednout do předu, tak na to Šubi hamtnul. Šmejky jen utřel slzu a docupital asi 300 metrů k silnici, kde jsme na něho jako správní kamarádi počkali. Když my complete, tak my hen hen do KH The End

Vysvětlivky: Šuby jsem jako já, Šmejky měří 195cm a váží odhadem asi 180kg, nějak jsme tou dobou netušili, že lysošky rostou v zimě

Už to máš ubalený?

Old Post 15-06-2005 v 20:14 PM
Schooby je offline   Profil uživatele Schooby   Find more posts by Schooby   Foto galerie člena Schooby   Click here to Send Schooby a Private Message   Add Schooby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schooby
Nový Člen

Finding THC Příspěvek č. 1451

Tohle je asi taky rok starý...

Byl to na hulení docela špatnej tejden, protože v pondělí jsme se zbořily a pak až do čtvrtka (dnes) vůbec nic.Tak jsme si aspoň pročistili palice a naučili se trochu matiku (njn). Ale dneska. Až do večera jsme se o hulení s Compassem vůbec nebavili, až večer, asi ve 3 odpoledne jsme s Compassem jeli na hambáče. A po cestě mi řekl, že by si rád zahulil, a že dostalnápad. Že by jsme jeli ke klukovi kdo nám dává zelenou, voňavou travičku. Jenomže tomu ukradli mobila, takže to nemohl zvednout. Nechtěli jsme tam hned jet na slepo, tak jsme volali asi půl hodiny na ten telefonní seznam (hlasovej) tam jsme na něj zjistili číslo na pevnou, ale doma to nikdo nezvedal. Co naplat, rozjeli jsme se do města vzdáleného 30km s tím, že za 2 hodiny musíme bejt zpátky. Navíc jsme nic nevěděli a tak jsme jeli úplně na slepo, s tím, že víme kde bydlí. Když jsme tam dorazily, nikdo tam nebyl a nezvedali telefon. Chvíli jsme jezdili po městě a přemejšleli, až si Compass vzpoměl, že chodí do nějakýho fitka u sokolovny. Tak jsme to hledali po celym městě, až jsme to našli. Příjdeme ke vchodu sokolovny. Koukneme se na otvírací dobu. A sakra! Tady bejt nemůže, je zavřeno. Už jsme šli pryč a Compass už byl skoro u auta, až jsem si všiml, asi 300m od nás byly nějaký děti na oválu vedle. Tak jsme se tam šli podívat. A koho jsme nenašli, ale byl to on! Dohodli jsme se a za nedlouho jsme pro to vyrazily. Dal nám to a my vyráželi zpátky. Měli jsme asi 25min času, 35km a jednoho špeka před sebou. Jel jsem docela rychle, tipuju tak průměr 120 na úzkejch okreskách. Compass přitom balil, když jsme si vzpoměli, že na mostě přes řeku byly poldové. Sice nám víceméně nemohli nic udělat, ale za sjetej vzorek můžou docela pindovat, tak jsem spíš doufal, aby tam nebyli, ale neměl jsem strach, to ne. Přijíždíme na most a … jsou tam. Stojí tam auto. Už odjíždí. "Jé, to je kretén, to nemohl počkat?". Už jsme se blížili, když benga nalezli do auta a odjeli pryč. Pak už jenom další 120km jízda, zastávka, špek, dojezd na intr a zpoždění asi 5min.

Už to máš ubalený?

Old Post 15-06-2005 v 20:24 PM
Cannabis_Eater
Nový Člen

Karma uživatele Cannabis_Eater - 9% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1452

Dnes jsem si hezky jel ve vlaku Olomouc-Prostějov a říkám si-tyyy vole,já bych hulil až bych brečel¨,ale v kapse žádný brko,přísun peněz minimální..prostě opruz jedu jedu a najednou z kupé vylezl chlap-starej,hnusnej,zarostlej,říkal jsem si že by vyhrál Miss Kentuss 2005...všiml si mě,a začal se šinout ke mně..říkám si-ten bude chtít cígo lebo nějaký drobný,hajzl jeden přišel a: Nemáš zapalovač?Tak jsem mu ho půjčil,on začal hulit..během chvilky: Chceš taky? Říkám že jo,tak mi dal pár prdíků,chvilku jsme kecali,vysmáli jsme se průvodčímu do xichtu a nakonec Kentus (jménem Jirka:frog odchází a podává mi obal od banánků se slovy: To je za ten zapalovač...během chvilky jsem to rozbalil a tam se na mě usmívala veselá palice jako svině takže rada do příště - KDO NEMÁ RÁD KENTUSY, NEMÁ RÁD SEBE - a _NESUĎ KENTUSE PODLE OBALU..no nic,jdu okusit tu palici,mějte se

Old Post 16-06-2005 v 16:47 PM
Cannabis_Eater je offline   Profil uživatele Cannabis_Eater   Find more posts by Cannabis_Eater   Foto galerie člena Cannabis_Eater   Click here to Send Cannabis_Eater a Private Message   Add Cannabis_Eater to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D_2501
Stálý Člen

Karma uživatele D_2501 - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 1453

CAnna eat:ty musis bejt pekne vyjeti, kdyz to vymyslis...
nebo si jen magor...cant believe it

Old Post 16-06-2005 v 18:30 PM
D_2501 je offline   Profil uživatele D_2501   Find more posts by D_2501   Foto galerie člena D_2501   Click here to Send D_2501 a Private Message   Add D_2501 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1454

http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=fajky
napr.

Old Post 16-06-2005 v 18:33 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1455

citace:
Původní příspěvek od blownancyblow
http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=fajky
napr.

Co to má jako společnýho s nejbrutálnějšíma zážitkama?

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 17-06-2005 v 13:34 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1456

Hele já vám řeknu můj příběh.
Včera jsem koupil pomerančovej tabák do vodárny (to velký balení)
No a celý jsme ho od 2 do 9 skouřily ve dvou. Do toho nějaký to sklo.
No a šel jsem domů a když už jsem se šel koukat na telku tak mně začala bolet hlava. No tak jsem šel spát. A večer se probudím(mám zatažený zavěsi takže je mrtě totální tma) A mně se zdálo že jsem pod zvedákem a nademnou je auto tak jsem se nemohl hejbat a nemohl jsem zvednout hlavu, protože jsem se nechtěl do tý hlavy praštit. A tak jsem se z tý postele svalil na zem pomalu vsával a ruce jsem měl nahoru abych ho nahmatal(to auto).
No a najednou koukám vždyt jsem v pokoji no ašel jsem zas spát.
A pak jsem se zase probudil a to samí akorát jsem stál v prostřed místnosti(nevím jak jsem se tam dostal) No a to samí uhejbal jsem se do strany abych se nepraštil o ten podvozek a rukama šmátral nad hlavou abych věděl kse je ten podvozek a najednou jsem se chytil nějakýho rohu a já myslel že to je sloup po kterým ten zvedák jezdí no a čumněl jsem před sebe a já to auto pořád viděl. Ale asi jsem tou rukou jak jsem držel ten roh zapnul světlo a uvědomil jsem si že ten roh je roh místnosti A tam to byla jen haluz. Koukám na hodiny a byly 3 No strašná chvíle

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 17-06-2005 v 18:31 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 89 90 91 92 93 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás