Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cosecha: a baudelaire nebyl pobuda??? (no vlastně ani ne, když zdělil tolik many po fotříkovi; ale zase svým způsobem...) to že je někdo pobuda přece neznamená že to není umělec. záviš je můj velice oblíbený písničkář a ani jedno křivé slovo proti němu. ale rozhodně bych o něm neřekl že je hipík, to už bych to mohl klidně říct o sobě a lidi co mě znají, už se smějou, protože já rozhodně nejsu žádný hipík...grrrrrrrr.
a vůbec, hippie hnutí je mrtvé, aspoň dle názoru mého. jo, sice tady doznívá nějaká nostalgie ze starých free časů a jejich myšlenky jsou pořád pro mladé kontrasystem lidi přitažlivé a označovat tyto lidi za hipíky je až příliš módní a jednoduché, než aby se to nedělalo, ale upřímně: sou to opravdu hipíci se vším všudy???
anebo víte co? serte na to, já enom prostě rád prudím