Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi.
Prckům se daří skvěle, nic nežloutne, nevadne, je to na dobré cestě.
Na boxík jsem dal tu samou primaklimu co mám ve velkým boxe-zredukovaná ani ne na 10%
Teplota +/- 24°C
Ahoj ,kolik pališ na ty prcky taky jsem si dělal jako jen dozu a přikryl potravinářskou foliji ale všechny mi chcipidelaš tam i diry na vzduch a jak často rosiš a hnojky používáš rad nejaky typ moc se mi nedaři klonovatmaš to krasny at se daři.
Teplota- 26°C
pH - 6,3
Vlhkost +/- 50%
Struktura- šutr
Aroma - 14dní chcíplé prase, co se před smrtí přežralo citrusů + cukru a teď to všechno kvasí...
Čím proplachovat, když mám nízké ph vody a i bez hnojek musím používat pH-up abych se dostal na 6.3?
to sakumprdum
Díky, na prcky pálí 85w CFL. Na další dotazy najdeš odpovědi na přechozí stránce. Klonoval jsem poprvé a tak rady ode mě nečekej. Sám čekám, jak to dopadne.
Původní příspěvek od BuddyBud Teplota- 26°C
pH - 6,3
Vlhkost +/- 50%
Struktura- šutr
Aroma - 14dní chcíplé prase, co se před smrtí přežralo citrusů + cukru a teď to všechno kvasí...
Čím proplachovat, když mám nízké ph vody a i bez hnojek musím používat pH-up abych se dostal na 6.3?
první nejlepe vodou s nizkym ph a trochou hnojek, a potom jen vodou, nizssi ph je naopak zadouci.
Původní příspěvek od BuddyBud Takže dejme tomu pozítří bych jim měl dát 1/3 hnojiv a dát pH 6? A Za další dva dny jen vodu s pH 5.8 např.???
ne, proste je všechny prolej vodou s KAPKOU hnojek [musí to spodem vytéct] a jestli chces bejt hnidopich muzes si to pokazdy overovat EC metrem, to ti rekne jak na tom to medium je] no a pak je prolej jen cistou vodou. jestli Ph 5.8 nebo 6.0 vůbec neres to je burt, proste lehce kysele [4-6] a jeto. jak ja tohle srani nesnasel zlaty ero
Ahoj, na prcky můžeš pálit 24/7 😉 nemusíš pak řešit rozdíl v teplotach den/noc - topit 😉 jinak i dóza s fólií funguje, ideálně dát rw kostičky do nějakých víček/plastových panáků a pod ně trošku vody 😉
Jinak máš to pěkný, fandím každýmu, co si sám řeže 😉😁 K+ letí
To Pítr90
Rozdíy v teplotách nemám, pořád tam je kolem 24°C díky el. dečce, která žere míň než to CFLko. Nespěchám na ně, naopak musí počkat až dojedu aktuální kolo. RW kostičky jsou v platu přímo na to určené. Udělal jsem pro ně maximum. Jsem zvědavej, jestli to dotáhnu do zdárného konce. Jestli jo, bude to megaparáda, už jen proto, že to bude z "vlastního vrhu". Už teď je to fajn pocit
Díky za karmy a pochvaly, názory atd...