Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně tak neves hlavu každá zkušenost je dobrá
Stay positive!jo a možná neprijimaji kvůli pH (do budoucna)
Jednou tejden nebo tak zkus změřit pH půdy aspoň orientacne kapkama za 60Kč/2€
Nezdravi všech kozenek
Pytel npk mi přijde jako velmi drastické řešení jde to pak vypláchnout?
Prostě bych to dojel tak, že bych tomu dával EC podle tabulek, pokud není EC na výtoku vysoké, pH 6, chce to aby ti květináče nestaly ve vodě aby ti nehnily koreny, máš na dně květináče keramzit nebo něco co to udělá dobrou drenáž?
Pokud nemáš digitální EC a pH metr tak se pak není čemu divit, že ti ujede ruka..
EC metr sežeň na ebay.com za 5$ - má stupnici v PPM a ne v EC, ale to nevadí, je na to převodník na netu a je to fakt easy spočítat kolik je 1EC PPM, mrkni na net.
pH metr ebay takový ten žlutý obyč za 200Kc seženeš taky.. Milwaukee žlutý pH metr je ten samý co na ebay za 200, jen na něm není napsáno Milwaukee.. alibaba.com umí na takový pH metr obtisknout co si nadiktujes.. stačí když má firma Milwaukee vybraného jednoho z těch lepších ověřených výrobců..
Při nákupu z ciziny je dobré sledovat na:
ebay.com - hodnocení 98%+, číslo v závorce za nickem (10000+)
Alibaba.com - ideálně 5 let a více na trhu, dobré hodnocení a všechny ty blbosti jako gold member a ty jejich ocenění.. ale ebay stačí
mam plagron .. pouzivam ho roky .. toto kolo sa proste v istu chvilu nieco posralo .. herecky vybledli a uz s tym neviem nic urobit .. kvitne to napriek tomu celkom slusne .. cukruje sa to a pekne vonia .. dnes je 35. den 12/12 a ja to mozem potiahnut maximalne do 50.dna potom to musim vypnut lebo sa stahujem .. uz to proste necham dojst tak jak to je ..
v kvetinacoch je asi polovica kokosu .. mozno aj to je problem .. pouzil som ho prvy krat .. ale vo vode urcite nestoja ..
PH meter mam .. uz som to spominal niekolko krat .. a EC teraz uz nestihne dojst ..
Tak to hlavně už pak 14 dní před sklizní nehnoj nebo to bude pěkný shit. Kokos v hlíně je super věc a na dno 3cm keramzitu taky, kořeny prorůstají skrz a když udrzujes čerstvou vodu v miskách, tak se ti tam rozrostou
mozna to bude tim kokosem,jednou jsem jel kokos cistej,a lil tam normalne terru nebo algu newim.cekal jsem az prijdou hnojky na kokos od plagronu.
A taky mi to hazelo podobnou barvu.myslim ze jsme na to kapli.....
Taky jsem to pak uz nevylecil a sklidil min.......
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
skuste si precitat starsie prispevky .. mozno si date dokopy viac .. a nebudete mi tu musiet radit to co uz davno vsetci o pestovani vieme .. napriklad pytel NPK granul kua ..
diky velky Aladine kokos ty kokos
edit : ja uz len cakam , ze mi niekto poradi zacat si citat FAQ
zdravicko zahradkari .. neviem ako je to mozne , ked je to este len 38.den a trichomy su uz mliecne .. dokonca som teraz objavil aj zopar jantarovych .. takto to vizera na kosu uz teraz .. nieje to dajako skoro??
Za chvíli se stehujes, tak to proplachuj čistou vodou s upraveným pH 14 dní a pak to sekni.. ono ti to třeba ještě nakyne. Ta spotřeba energie není až tak velká, bylo by to škoda seknout teď, kdy naposledy jsi hnojil? Říkal jsi, že to stěhování vychází na 50. Den květu? Když to seknes teď a nebude to proplachle, budeš kouřit i ty sracky z hnojiv a nebude ti to chutnat. Je to fakt kekel, kouřit nahnojenou kytku
Teraz to sekať? neni práve teraz ten čas, kedy to začne najviac priberať? Niesú tie 3chomy len osvetlené, a preto sa zdajú mliečne? Už keď sa s tým zaoberáš niekoľko mesiacov, tak to dokonči riadne nech máš doma PARÁDNU KUŘBU !!! Dotoho Woody
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...