Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím, že snad na první pokus celkem povedené...a na to, ze je to pod CFL. Sodík jsem dal až na úplný konec. Jen nechápu tu extrémně dlouhou dobu kvetení. A to stejně nevím, jestli už je to zralé...bohužel se mi tu nikdo nesvěřil se svým názorem
Mikroskop bohužel opravdu nemám...Mel jsem za to,ze to lze poznat i podle zhnědnutí květů nějak. Ale je to můj první pěst,tak jsem myslel,ze to spíše posoudí lépe někdo zkušenější..
Každopádně je to na květu uz 16 (!) týden... Což opravdu nechápu. Oficiálně kvete 9 a půl týdne. Ale v té době urcite zralá nebyla ani náhodou. A ani teď po těch 16 týdnech si tim nejsem úplně jistý.cim to muze byt?