Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar.
Jó jasně,už by to sem něco chtělo hodit. Díky za zájem.
Dvojka už se hulí.Byla už tak ňáko zhulitelná a už jsem dlouho sušil držku tak jsem ji sejmul-se na mě tak smála.
Je to moc dobrej čoud.I když je tak brzo sklizená tak stejně po ní docela chrápu-Indika no.
Ostatní holky krásně dozrávají.Čtyrka je už ode dneška na průplachu,brzy půjde pod kosu (viz. foto) a zbylé dvě stále nakládám-hlavně jednička je na vrcholu a kyne před očima.Žere nejvíc.
Trojka se vzpamatovala a moc hezky houstne.Kolko na ní ve finále bude...
Jsou trochu přehnojený ale po pár dnech na vodě trojku zase láduju na hustej květ a musím říct že pěkně macatí.Byl jsem nucen svázat větve a přidělat je k bambusu. Ještě tak týden hnojím a začnu s průplachem...
Jo,Mazar je fakt parádní modýlek.Dobrý voňavý a hlavně dost zmašťující salámy u mě nejsou rozhodně naposledy.
Nechal jsem se inspirovat CrazyBenem a mám tu nachystaný na další pěst PowerPlanta a OG Kushe,pojedu dvě na dvě-protože se toho nebojím.
Sativa vs Indika-to bude zábava
To se těšim... mě se ten PP zamlouval... salámky pěkný a hlavně to byla fakt hmota, na sativu dost síla, určitě se k němu někdy vrátim. OG bude taky určitě luxus. Máš to parádní, sleduju dál
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jó jasně,je to od DP.Zatím jsem s ním 100% spokojenej.
Ten OG bude origoš od Dinafemu jinak vše vždy DP,zatím 100 procentní klíčivost.
Mazárek taky cajk bez Hermoušů a doposud ani náznak semena.
Ještě tak 10 dní to nechám kynout a začnu proplachovat.
Pořád to trochu kvete.Některý vypadají zrale ale ty největší ještě týden potřebujou.Dávám jí dvakrát denně asi 700 ml zálivky - Grow,Activera,Blom a Top max.V Sobotu jí asi ještě naposledy nalakuju UMPH Powerem ...možná fakt funguje