Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak abych to nějak zakončil,konečně je to suché,sušil jsem to 15dní při teplotě 18-20 C,vlhkost 60-55%,poslední dva dny jsem to vložil ještě neběleného papírového pytle...oškubával jsem jen paličky které jsou podle mě 100%ní,to u mě znamená,že člověk nemusí přemýšlet nad tím jestli to není nahodou nějaký povedený venek,nebo nějaké spodky a podle toho se odvíjí i váha hotového produktu která je 302,4 g,stím že tak 5g už jsem určitě okoštoval..Karmu dostane MethodMan s tipem 311g...díky všem za rady,sledování a k+,toto kolo jsem nejel na výnos,ale spíš abych si to trochu omakal a získal zkušenosti..jinak snad do týdne to rozjedu znovu na tomto vlákně,ale to zase příště,měj se a směj sé.
Původní příspěvek od MocnyOkurek Thread jde normalne upravovat. Dej edit prvniho prispevku. Jinak palicky moc pekny poslal sem si K+
Aha aha a tím upravím i název toho threadu?..ted už mi to sice čepra přejmenoval(díky),ale kdyžtak pro příště at vím...ted ale ještě udělám nový příspěvěk protože kromě lampy a rozměru boxu bude vše jiné,nějaké věci jsem totiž vrátil,nějaké si zase půjčil a přikoupil :-D ..
Původní příspěvek od Whiskey_777 a Jak si byl spokojený s hnojivem?
Kdybych se ještě někdy vracel k biobizzu,tak si pořídím určitě celou sadu,protože se mi zdálo,že hlavně v květu se tam projevily nedostatky některých vedlejších prvků,takže jo biobizz dobrý,ale smysl to má s celou sadou..ps po fishmixu si pěkně chrochtají:-)
Myslím že to nebyli nedostatky v hnojivu. Mám odjeto jen s Biobizz Grow, poté Bloom a topmax bez toho drahého Bio Heaven a kolo odjetý nadprůměrně. Ted jsem už 45/12 a od začátku i s Bio Heaven, kterej liju pravidelně, i když je ta spotřeba neuvěřitelná je sice znatelný ale nesouhlasím že BioBizz základ má nedostatky.
Jinak šišky pěkný a určitě chutný K+ :-) ale pro větší množství to bude chtít neco jiného než boostry :-)
Kdybych se ještě někdy vracel k biobizzu,tak si pořídím určitě celou sadu,protože se mi zdálo,že hlavně v květu se tam projevily nedostatky některých vedlejších prvků,takže jo biobizz dobrý,ale smysl to má s celou sadou..ps po fishmixu si pěkně chrochtají:-)
Já měl právě od nich sadu bio na out a jako velká nespokojenost....
S outem netušim, ale do hlíny si myslim, že paráda. Proplach podle mě nemusí být tak dlouhý. Cena krom toho Bio Heaven je podle mě uplně v pohodě a výsledky paráda..Ale jen za mě a moje kytíí...:-)
Původní příspěvek od stredocech Myslím že to nebyli nedostatky v hnojivu. Mám odjeto jen s Biobizz Grow, poté Bloom a topmax bez toho drahého Bio Heaven a kolo odjetý nadprůměrně. Ted jsem už 45/12 a od začátku i s Bio Heaven, kterej liju pravidelně, i když je ta spotřeba neuvěřitelná je sice znatelný ale nesouhlasím že BioBizz základ má nedostatky.
Jinak šišky pěkný a určitě chutný K+ :-) ale pro větší množství to bude chtít neco jiného než boostry :-)
At to roste:-)
Já neříkám že je to špatný hnojivo,na začátek jsem to uvítal za tu cenu kolem 300 za ten try pack..ale i tak si pořídím metrop až na něj budou finance,protože za mě ten calgreen od nich je prostě špička a v kombinaci stim mr1 mr2 to dělá divy kamarád to měl tak 5let zpět v boxu a sám jsem nevěřil jak jsou ty rostliny nadupaně zelené:-D .
šišky jsou osypané a tvrdé jako beton,týpek si byl včera pro něco na košta a jeho první slova byla "typíčo to je takové dobré?,škoda že mám tak na p*** foťák :-I dík za k+
Pockej az zacoudis bcuzackou kytku metrop zahodis! j/k jinak musim potvrdit i KCB mel palice taky jako kamen. Mit tuhle zkusenost asi bych taky sel prvotne do metropu protoze ty vysledky tam videt sou.
Hnojiva : Jungle in da Box
...tak právě jsem se stím konečně dopachtil,holky jsem přesadil a zalil PH 5,9 ; EC 1,4 ..Tropf Blumat rozjedu snad do konce týdne,čekám totiž ještě na nádrž,která bude jako na Auto-Pot na 47L...
Toť zatím asi všé,mějte se.
Takže nádrž už dorazila,takže jsem to šel kutit,zvětšil jsem díru na 12mm nainstaloval orig.ventil +hadici s T spojkama a sondy..v nádrži mám vzduch.kámen +topítko kdyby bylo potřeba...v každém květináči jsou dvě sondy,trtkal jsem se stím asi 3hodiny tak snad to nebylo zbytečné...
Hodnoty roztoku PH -5,9
EC - 1,4- říkám si jestli to není hodně na cca 3týdny staré klony (tady bych uvítal radu nějakého hydraře či kokosáka..dík.