Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Gavita PRO 600W,Tropf Blumat,20xWhite Rhino
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

tak abych to nějak zakončil,konečně je to suché,sušil jsem to 15dní při teplotě 18-20 C,vlhkost 60-55%,poslední dva dny jsem to vložil ještě neběleného papírového pytle...oškubával jsem jen paličky které jsou podle mě 100%ní,to u mě znamená,že člověk nemusí přemýšlet nad tím jestli to není nahodou nějaký povedený venek,nebo nějaké spodky a podle toho se odvíjí i váha hotového produktu která je 302,4 g,stím že tak 5g už jsem určitě okoštoval..Karmu dostane MethodMan s tipem 311g...díky všem za rady,sledování a k+,toto kolo jsem nejel na výnos,ale spíš abych si to trochu omakal a získal zkušenosti..jinak snad do týdne to rozjedu znovu na tomto vlákně,ale to zase příště,měj se a směj sé.

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 29-01-2016 v 13:55 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Thread jde normalne upravovat. Dej edit prvniho prispevku. Jinak palicky moc pekny poslal sem ti K+

(opravil sem ze sem jemu poslal karmu ne sobe) )

Kvalita predevsim!

Naposledy upravil MocnyOkurek 29-01-2016 v 16:02 PM

Old Post 29-01-2016 v 14:05 PM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 131

citace:
Původní příspěvek od MocnyOkurek
Thread jde normalne upravovat. Dej edit prvniho prispevku. Jinak palicky moc pekny poslal sem si K+

Aha aha a tím upravím i název toho threadu?..ted už mi to sice čepra přejmenoval(díky),ale kdyžtak pro příště at vím...ted ale ještě udělám nový příspěvěk protože kromě lampy a rozměru boxu bude vše jiné,nějaké věci jsem totiž vrátil,nějaké si zase půjčil a přikoupil :-D ..

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 29-01-2016 v 15:10 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
murmur
Stálý Člen

Karma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% PěstitelskáKarma uživatele murmur - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Tady podle toho název změnit sám nemůžeš
http://grower.cz/pestovani/navody/...iky/20.html#115

Old Post 29-01-2016 v 15:18 PM
murmur je offline   Profil uživatele murmur   Find more posts by murmur   Foto galerie člena murmur   Click here to Send murmur a Private Message   Add murmur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

a Jak si byl spokojený s hnojivem?

Old Post 29-01-2016 v 22:42 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

citace:
Původní příspěvek od Whiskey_777
a Jak si byl spokojený s hnojivem?

Kdybych se ještě někdy vracel k biobizzu,tak si pořídím určitě celou sadu,protože se mi zdálo,že hlavně v květu se tam projevily nedostatky některých vedlejších prvků,takže jo biobizz dobrý,ale smysl to má s celou sadou..ps po fishmixu si pěkně chrochtají:-)

Old Post 29-01-2016 v 23:56 PM
stredocech
Stálý Člen

Karma uživatele stredocech - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Myslím že to nebyli nedostatky v hnojivu. Mám odjeto jen s Biobizz Grow, poté Bloom a topmax bez toho drahého Bio Heaven a kolo odjetý nadprůměrně. Ted jsem už 45/12 a od začátku i s Bio Heaven, kterej liju pravidelně, i když je ta spotřeba neuvěřitelná je sice znatelný ale nesouhlasím že BioBizz základ má nedostatky.

Jinak šišky pěkný a určitě chutný K+ :-) ale pro větší množství to bude chtít neco jiného než boostry :-)

At to roste:-)

Bet, reise, re-reise, all in, call.....

Old Post 30-01-2016 v 00:03 AM
stredocech je offline   Profil uživatele stredocech   Find more posts by stredocech   Foto galerie člena stredocech   Click here to Send stredocech a Private Message   Add stredocech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

citace:
Původní příspěvek od Jamés

Kdybych se ještě někdy vracel k biobizzu,tak si pořídím určitě celou sadu,protože se mi zdálo,že hlavně v květu se tam projevily nedostatky některých vedlejších prvků,takže jo biobizz dobrý,ale smysl to má s celou sadou..ps po fishmixu si pěkně chrochtají:-)

Já měl právě od nich sadu bio na out a jako velká nespokojenost....

Old Post 30-01-2016 v 00:09 AM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stredocech
Stálý Člen

Karma uživatele stredocech - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

S outem netušim, ale do hlíny si myslim, že paráda. Proplach podle mě nemusí být tak dlouhý. Cena krom toho Bio Heaven je podle mě uplně v pohodě a výsledky paráda..Ale jen za mě a moje kytíí...:-)

Bet, reise, re-reise, all in, call.....

Old Post 30-01-2016 v 00:15 AM
stredocech je offline   Profil uživatele stredocech   Find more posts by stredocech   Foto galerie člena stredocech   Click here to Send stredocech a Private Message   Add stredocech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od stredocech
Myslím že to nebyli nedostatky v hnojivu. Mám odjeto jen s Biobizz Grow, poté Bloom a topmax bez toho drahého Bio Heaven a kolo odjetý nadprůměrně. Ted jsem už 45/12 a od začátku i s Bio Heaven, kterej liju pravidelně, i když je ta spotřeba neuvěřitelná je sice znatelný ale nesouhlasím že BioBizz základ má nedostatky.

Jinak šišky pěkný a určitě chutný K+ :-) ale pro větší množství to bude chtít neco jiného než boostry :-)

At to roste:-)

Já neříkám že je to špatný hnojivo,na začátek jsem to uvítal za tu cenu kolem 300 za ten try pack..ale i tak si pořídím metrop až na něj budou finance,protože za mě ten calgreen od nich je prostě špička a v kombinaci stim mr1 mr2 to dělá divy kamarád to měl tak 5let zpět v boxu a sám jsem nevěřil jak jsou ty rostliny nadupaně zelené:-D .

šišky jsou osypané a tvrdé jako beton,týpek si byl včera pro něco na košta a jeho první slova byla "typíčo to je takové dobré?,škoda že mám tak na p*** foťák :-I dík za k+

Old Post 30-01-2016 v 07:19 AM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Slova o Metropu by se mely tesat do kamene ) aspon za me !

Old Post 30-01-2016 v 08:11 AM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MocnyOkurek
Stálý Člen

Karma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% PěstitelskáKarma uživatele MocnyOkurek - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Pockej az zacoudis bcuzackou kytku metrop zahodis! j/k jinak musim potvrdit i KCB mel palice taky jako kamen. Mit tuhle zkusenost asi bych taky sel prvotne do metropu protoze ty vysledky tam videt sou.

Kvalita predevsim!

Old Post 30-01-2016 v 09:42 AM
MocnyOkurek je offline   Profil uživatele MocnyOkurek   Find more posts by MocnyOkurek   Foto galerie člena MocnyOkurek   Click here to Send MocnyOkurek a Private Message   Add MocnyOkurek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MethodMan
Stálý Člen

Karma uživatele MethodMan - 37% PěstitelskáKarma uživatele MethodMan - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Díky Jamési, přeju dobrej kouř

K letí i tobě.

LED SUCKS

.. PO VÁLCE JE KAŽDÝ GENERÁL ..

Old Post 30-01-2016 v 20:20 PM
MethodMan je offline   Profil uživatele MethodMan   Find more posts by MethodMan   Foto galerie člena MethodMan   Click here to Send MethodMan a Private Message   Add MethodMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Gavita PRO 600W,Tropf Blumat,20 x White Rhino Příspěvek č. 142

Ahoj,čáu zase a znovu..tak se vracím,s druhým kolem u vozu.

Box:Secret Jardin DP120 -(ti šli s kvalitou teda kůůr*a dolů :-( ) vědět to,koupil bych si jinej.

Odtah : Ruck Can-Fan 160 460m3/h

Přítah : pasivní

Osvětlení : Gavita PRO 600W complete fixture

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Osazenstvo: 20x White Rhino řezy /5,7l květináče

Médium: Canna Coco Natural

Hnojiva : Jungle in da Box
...tak právě jsem se stím konečně dopachtil,holky jsem přesadil a zalil PH 5,9 ; EC 1,4 ..Tropf Blumat rozjedu snad do konce týdne,čekám totiž ještě na nádrž,která bude jako na Auto-Pot na 47L...
Toť zatím asi všé,mějte se.

Naposledy upravil Jamés 01-02-2016 v 21:29 PM

Old Post 01-02-2016 v 21:18 PM
Jamés
Stálý Člen

Tropf Blumat Příspěvek č. 143

Takže nádrž už dorazila,takže jsem to šel kutit,zvětšil jsem díru na 12mm nainstaloval orig.ventil +hadici s T spojkama a sondy..v nádrži mám vzduch.kámen +topítko kdyby bylo potřeba...v každém květináči jsou dvě sondy,trtkal jsem se stím asi 3hodiny tak snad to nebylo zbytečné...
Hodnoty roztoku PH -5,9
EC - 1,4- říkám si jestli to není hodně na cca 3týdny staré klony (tady bych uvítal radu nějakého hydraře či kokosáka..dík.

Naposledy upravil Jamés 04-02-2016 v 20:05 PM

Old Post 04-02-2016 v 19:53 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Za 14 hodin vyletělo PH na 6,8??!..co to kur** ?..

Old Post 05-02-2016 v 07:14 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás