Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sony Strašne moc by som ocenila vaše rady.Vie niekto,co jej chyba?Su pos lampickou,necely mesiac a pol,mám to na vsetkych bonsajkach.Dúfam,ze tie fotky odkazem nahrát.Vopred dakujem za kazdu radu.
Viděl bych to stejně jak píše mysak, jaké máš pH zálivky a pH výtoku zespod květináče?
Původní příspěvek od Severus
Cago, tohle bych videl na nedostatek draslíku
To může být tím, že je v substrátu příliš vápníku/dusíku, popř zkontroluj pH zálivky..
Ahoj, prosím o pomoc.
Mám problém s listy, nevíte o co by mohlo jít? Je to výživou, nebo nějaká plíseň?
Pěstuji v hlíně Plagron lightmix 100% TERRA, smíchanou s PLAGRON Cocos premium (který je ale určený pro hydro) v poměru 2:1. Hnojim PLAGRONEM TERRA GROW.
Zalívám odstátou vodou z kohoutku. PH vody i hlíny se zdá být 6,9 (měřeno indikačním papírkem) Teplota/vlhkost přes den 26.5/66% noc 21.5/63% nejvýšší naměřená teplota byla 32.5 a to v důsledku, že došla voda ve zvlhčovači (stalo se dvakrát tak na dvě hodiny) Kytky jsou 18 dní v růstové fázi, tenhle problém se zdá být u jedné z pěti. Týká se to hlavně horních listů. Svítí na ně HPS 400W red spektrum. Díky za případné odpovědi...
Tak sem osmikal vsechny napadene listy a vecer na to supnu Ridomil Gold MZ, snad to zabere, je to sirokospektralni preparat s kratkym polocasem rozpadu na houbove plisne, tak snad to bude ok.
Původní příspěvek od Severus Tak dej vedet, jak to dopadlo..
Tak ph jsem nameril u vsech mezi 6-7 coz je si myslim ideal... kazdopadne zacal jsem hnojit hnojivem s vyssim obsahem drasliku. Moc to nopomohlo a dalsi dve co byly ok zacali kolabovat na dusik. Zajimava to vec :-)
ahoj, potřeboval bych radu, dostal jsem kytku od kamaráda, který jí měl doma týden bez ničeho a před tim byla ve skříni. Teďka je zase ve skříni a nevypadá vůbec dobře. Nevím, zda se dá ještě zachránit nebo jestli už je po ní, dam foto, tak snad poradíte co sní. Děkuji
Původní příspěvek od javol ahoj, potřeboval bych radu, dostal jsem kytku od kamaráda, který jí měl doma týden bez ničeho a před tim byla ve skříni. Teďka je zase ve skříni a nevypadá vůbec dobře. Nevím, zda se dá ještě zachránit nebo jestli už je po ní, dam foto, tak snad poradíte co sní. Děkuji
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.