Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

ja prvni 3 nedele nehnojim vubec, pak zlehka startem a jakmile se objevej prvni kvety, rvu do nich plod&kvet, snazim se drzet navodu na krabici + 30%, dvakrat za tri tejdny kyticky dostanou davku 1:500, posledni 3 nedele (odhadnete to nekdo :)) ) nehnojim zase vubec. Akorat tedka se mi to vymklo, kamos se mi staral o kyticku a ja ji sklidil 3 dny po poslednim hnojeni.... ENJOY CHEMICAL TASTE..... :))))))

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 14-09-2001 v 11:52 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička prehnojeni Příspěvek č. 130

Jo bylo to prehnojeni, ja ji pak prestal hnojit a ty tecky nezmizely ani po 14 dnech...

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 14-09-2001 v 15:00 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AmOc
Nový Člen

Karma uživatele AmOc - 42% Pěstitelská

Hydroponie Prosím nevíte někdo Příspěvek č. 131

Prosím nevíte někdo kde se dají levně koupit hnojiva od firem CANNA a ATAMI pro pěstování v cocosupstrátu.

Od ATAMI scháním tyto produkty B´Cuzz Wurzel-stimulans, B´Cuzz Booster coco Indi , B´Cuzz Blute-stimulans, B´Cuzz Bio abweser 1&2.

A od CANNA zase tyto COGR-Buffer-Agent , COGR-Vega , COGR-Flores , RHRIZOTONIC , CANNAZYM , PK 13-14

Budu rád za každou odpověd a informaci kde bych zvýše uvedených hnojiv mohl koupit ještě jsem neměl to štěstí je sehnat a poněvač tady již o nich byla zmínka tak se ptam. Předem dík za odpověd

Old Post 14-09-2001 v 21:27 PM
AmOc je offline   Profil uživatele AmOc   Find more posts by AmOc   Foto galerie člena AmOc   Click here to Send AmOc a Private Message   Add AmOc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašiš
Nový Člen

Karma uživatele Hašiš - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Je to už přes měsíc co tam mám ty tečky. A to vůbec od tý doby nehnojim, už z toho začínám mít docela vrásky.

Hašsmoker

Old Post 14-09-2001 v 22:00 PM
Hašiš je offline   Profil uživatele Hašiš   Find more posts by Hašiš   Foto galerie člena Hašiš   Click here to Send Hašiš a Private Message   Add Hašiš to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hašiš! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Ser na fleky stejne se bude uz sklizet ne?

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

Old Post 17-09-2001 v 16:23 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
livo
Stálý Člen

Karma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% PěstitelskáKarma uživatele livo - 69% Pěstitelská

to Maestro Příspěvek č. 134

Maestro_007, takhle dobře už jsem se dlouho nezasmál , díky, K4U

[Edited by livo on 18-09-2001 at 10:05 PM]

LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...

Old Post 17-09-2001 v 20:05 PM
livo je offline   Profil uživatele livo   Find more posts by livo   Foto galerie člena livo   Click here to Send livo a Private Message   Add livo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Pohodička to Livo: Příspěvek č. 135

Jasnacka, ja mel fleky taky a kytka je nadherna a chutna

Mrkni na ni v galerii.. (Outdoor model: Russi no name)

Old Post 18-09-2001 v 19:02 PM
Jonatan
Stálý Člen

Karma uživatele Jonatan - 9% PěstitelskáKarma uživatele Jonatan - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

zdravicko

chtel jsem sem se pozeptat jak casto hnojite kytky behem rustu a pak jak casto behem kveteni

doted sem pouzival krystalon jak na rust tak na kvet a leju to tam decente kazdej den ale prijde mi ze krystalon sice neni zlej ale ty kytky by neco chteli neco navic

Ted chci hnojit OBM na kvet a wuxal super na rust

a este jeden tip pokud ste zjistili ze chodit do megamarkeketu typu Bauhas vas psychicky vycerpava
u Bile labuti kdyz dete smerem k florenci prvni ulice do leva je kvetinarstvi kde maj spousty uzitecnejch veci hnojiva, korernovace, kvetinace, hlinu, biohumus, atd.

Old Post 19-09-2001 v 12:20 PM
Jonatan je offline   Profil uživatele Jonatan   Find more posts by Jonatan   Foto galerie člena Jonatan   Click here to Send Jonatan a Private Message   Add Jonatan to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jonatan! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubanec
Nový Člen

Karma uživatele Kubanec - 28% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 137

Zásadně konskej hnůj na podzim zerejt a potom na kytky slepičáky s vodou hodně naředěný v malim množství

Kubanec

Old Post 20-09-2001 v 09:00 AM
Kubanec je offline   Profil uživatele Kubanec   Find more posts by Kubanec   Foto galerie člena Kubanec   Click here to Send Kubanec a Private Message   Add Kubanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PuP
Nový Člen

Karma uživatele PuP - 0% Pěstitelská

Chemie Phosphor !!! Příspěvek č. 138

hele - nevim co tady resite o chemii - ja sem svy kytky hnojil guanem a do kvetu sem je dokopal kristalonem 'plod a kvet' ale finalni palice sem dopoval kristalonem 'jahoda' - pacz ma vetsi pomer phosphoru
- nevim jakej je rozdil mezi dopestenim pomoci 'plodu a kvetu' nebo 'jahodou', protoze minulej rok sem pouzival jenom 'plod a kvet' (v kvetu) a ted jak sem popsal - sem uplne spokojenej - krasny husty sisky obaleny kobercem krystalku - ale jahoda: myslim ze je lepci nez 'plod a kvet' - pestuju pokazdy neco jinyho (Morava NoName ;)) ) ale micha se to furt s dobrejma vzorkama - je mozny ze ten rozdil loni a letos (letos teda lepci) je spish genetickyho zakladu - no, jestli negdo mate s 'jahodou' vetsi zkusenosti, plz, napiste...

Thanx

Fuck the cop, celebrate crop!

God, save us and Cannabis!

Old Post 20-09-2001 v 10:36 AM
PuP je offline   Profil uživatele PuP   Find more posts by PuP   Foto galerie člena PuP   Click here to Send PuP a Private Message   Add PuP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Netherlander
Nový Člen

Karma uživatele Netherlander - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Muzes hnojit krystalonem podle navodu asi tak, jak rajcata, ale ja davam do 1,5l vody stejne asi celou jednu odmerku(pozor-jen na vetsi kytky, tedy krystalon Plod a kvet). Dokonce se mi uz i stalo, ze jsem mladou kyticku zpalil krystalonem Start, takze pozor na to!(Ale to byla jeste asi prilis mala!)

Old Post 25-09-2001 v 13:56 PM
Netherlander je offline   Profil uživatele Netherlander   Find more posts by Netherlander   Foto galerie člena Netherlander   Click here to Send Netherlander a Private Message   Add Netherlander to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Early_skunk
Nový Člen

Karma uživatele Early_skunk - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Hele já jsem vyučenej zahradník.Něco o tom vím...
Jak jednou přehnojíte kytku,tak je nenávratně v tahu.Zkoušel jsem třeba ty žlutý listy otrhat,ale to byla asi ta největší chyba.jak jsem utrhl ten co žloutl,začal žloutnout ten nad ním.a tak to šlo dál.Uvědomil jsem si to moc pozdě a kytky byly v háji.....
Kristalon je skvělej aroste to po něm taky skvěle,ale já dávám přednost přírodním hnojivům,třeba zahrabávám samce(který odstranuju),do půdy ke kytkám.Potom to roste.anebo koňský trus,to je ještě lepší....
everybody smoking marihuana

skunky

Old Post 26-09-2001 v 11:39 AM
Early_skunk je offline   Profil uživatele Early_skunk   Find more posts by Early_skunk   Foto galerie člena Early_skunk   Click here to Send Early_skunk a Private Message   Add Early_skunk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monk
Stálý Člen

Karma uživatele monk - 15% PěstitelskáKarma uživatele monk - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

kolik je odmerka (ja mam 20ml =) a jak casto to tim kristalonem zalejvate ? (obden, tejdne... ?)

Old Post 15-11-2001 v 18:20 PM
monk je offline   Profil uživatele monk   Find more posts by monk   Foto galerie člena monk   Click here to Send monk a Private Message   Add monk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red Tornado
Stálý Člen

Karma uživatele Red Tornado - 84% PěstitelskáKarma uživatele Red Tornado - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

Kdyz budes opatrny, tak muzes bez problemu jit s davkou i o dost vyse. Procti si lepe forum. Vloz do vyhledavace na foru "hnoj" pripadne "kristalon" a taky "krystalon" (vetsina lidi o nem psala asi az po sklizni).

Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst

Old Post 15-11-2001 v 21:09 PM
Red Tornado je offline   Profil uživatele Red Tornado   Find more posts by Red Tornado   Foto galerie člena Red Tornado   Click here to Send Red Tornado a Private Message   Add Red Tornado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Red Tornado
Stálý Člen

Karma uživatele Red Tornado - 84% PěstitelskáKarma uživatele Red Tornado - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Early_skunk: Zalezi na stupni poskozeni rostlinky, mire prehnojeni, rychlosti a vhodnosti reakce pestitele. Jinymi slovy tvrdim, rostlinku v nekterych pripadech _lze_ zachranit. Ovsem samozrejme minimalne za cenu zpomaleni vyvoje, vetsinou i dalsiho poskozeni. Ale to se jiz odviji od tech neznamych, ktere jsem uvedl. Toliko muj nazor a zkusenost.

Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst

Old Post 15-11-2001 v 21:13 PM
Red Tornado je offline   Profil uživatele Red Tornado   Find more posts by Red Tornado   Foto galerie člena Red Tornado   Click here to Send Red Tornado a Private Message   Add Red Tornado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Netherlander
Nový Člen

Karma uživatele Netherlander - 9% Pěstitelská

For doktor Příspěvek č. 144

Souhlasím s TommyBoyem! Přesně tak jak píše! Já jsem taky párkrát spálil kytičku, když byla ještě malá! Ale jak jsou větší, tak se toho vůbec neboj! Já dám klidně 2-3 odměrky do 1,5l a není žádný problém!

Old Post 20-11-2001 v 13:22 PM
Netherlander je offline   Profil uživatele Netherlander   Find more posts by Netherlander   Foto galerie člena Netherlander   Click here to Send Netherlander a Private Message   Add Netherlander to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-07-2021 - Zajímalo by mě kdo používá jaký hnojivo a jak je s ním spokojenej! II. - 198 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás