Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja prvni 3 nedele nehnojim vubec, pak zlehka startem a jakmile se objevej prvni kvety, rvu do nich plod&kvet, snazim se drzet navodu na krabici + 30%, dvakrat za tri tejdny kyticky dostanou davku 1:500, posledni 3 nedele (odhadnete to nekdo :)) ) nehnojim zase vubec. Akorat tedka se mi to vymklo, kamos se mi staral o kyticku a ja ji sklidil 3 dny po poslednim hnojeni.... ENJOY CHEMICAL TASTE..... :))))))
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Jo bylo to prehnojeni, ja ji pak prestal hnojit a ty tecky nezmizely ani po 14 dnech...
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Prosím nevíte někdo kde se dají levně koupit hnojiva od firem CANNA a ATAMI pro pěstování v cocosupstrátu.
Od ATAMI scháním tyto produkty B´Cuzz Wurzel-stimulans, B´Cuzz Booster coco Indi , B´Cuzz Blute-stimulans, B´Cuzz Bio abweser 1&2.
A od CANNA zase tyto COGR-Buffer-Agent , COGR-Vega , COGR-Flores , RHRIZOTONIC , CANNAZYM , PK 13-14
Budu rád za každou odpověd a informaci kde bych zvýše uvedených hnojiv mohl koupit ještě jsem neměl to štěstí je sehnat a poněvač tady již o nich byla zmínka tak se ptam. Předem dík za odpověd
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Jasnacka, ja mel fleky taky a kytka je nadherna a chutna
Mrkni na ni v galerii.. (Outdoor model: Russi no name)
chtel jsem sem se pozeptat jak casto hnojite kytky behem rustu a pak jak casto behem kveteni
doted sem pouzival krystalon jak na rust tak na kvet a leju to tam decente kazdej den ale prijde mi ze krystalon sice neni zlej ale ty kytky by neco chteli neco navic
Ted chci hnojit OBM na kvet a wuxal super na rust
a este jeden tip pokud ste zjistili ze chodit do megamarkeketu typu Bauhas vas psychicky vycerpava
u Bile labuti kdyz dete smerem k florenci prvni ulice do leva je kvetinarstvi kde maj spousty uzitecnejch veci hnojiva, korernovace, kvetinace, hlinu, biohumus, atd.
hele - nevim co tady resite o chemii - ja sem svy kytky hnojil guanem a do kvetu sem je dokopal kristalonem 'plod a kvet' ale finalni palice sem dopoval kristalonem 'jahoda' - pacz ma vetsi pomer phosphoru
- nevim jakej je rozdil mezi dopestenim pomoci 'plodu a kvetu' nebo 'jahodou', protoze minulej rok sem pouzival jenom 'plod a kvet' (v kvetu) a ted jak sem popsal - sem uplne spokojenej - krasny husty sisky obaleny kobercem krystalku - ale jahoda: myslim ze je lepci nez 'plod a kvet' - pestuju pokazdy neco jinyho (Morava NoName ;)) ) ale micha se to furt s dobrejma vzorkama - je mozny ze ten rozdil loni a letos (letos teda lepci) je spish genetickyho zakladu - no, jestli negdo mate s 'jahodou' vetsi zkusenosti, plz, napiste...
Muzes hnojit krystalonem podle navodu asi tak, jak rajcata, ale ja davam do 1,5l vody stejne asi celou jednu odmerku(pozor-jen na vetsi kytky, tedy krystalon Plod a kvet). Dokonce se mi uz i stalo, ze jsem mladou kyticku zpalil krystalonem Start, takze pozor na to!(Ale to byla jeste asi prilis mala!)
Hele já jsem vyučenej zahradník.Něco o tom vím...
Jak jednou přehnojíte kytku,tak je nenávratně v tahu.Zkoušel jsem třeba ty žlutý listy otrhat,ale to byla asi ta největší chyba.jak jsem utrhl ten co žloutl,začal žloutnout ten nad ním.a tak to šlo dál.Uvědomil jsem si to moc pozdě a kytky byly v háji.....
Kristalon je skvělej aroste to po něm taky skvěle,ale já dávám přednost přírodním hnojivům,třeba zahrabávám samce(který odstranuju),do půdy ke kytkám.Potom to roste.anebo koňský trus,to je ještě lepší....
everybody smoking marihuana
Kdyz budes opatrny, tak muzes bez problemu jit s davkou i o dost vyse. Procti si lepe forum. Vloz do vyhledavace na foru "hnoj" pripadne "kristalon" a taky "krystalon" (vetsina lidi o nem psala asi az po sklizni).
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst
Early_skunk: Zalezi na stupni poskozeni rostlinky, mire prehnojeni, rychlosti a vhodnosti reakce pestitele. Jinymi slovy tvrdim, rostlinku v nekterych pripadech _lze_ zachranit. Ovsem samozrejme minimalne za cenu zpomaleni vyvoje, vetsinou i dalsiho poskozeni. Ale to se jiz odviji od tech neznamych, ktere jsem uvedl. Toliko muj nazor a zkusenost.
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst
Souhlasím s TommyBoyem! Přesně tak jak píše! Já jsem taky párkrát spálil kytičku, když byla ještě malá! Ale jak jsou větší, tak se toho vůbec neboj! Já dám klidně 2-3 odměrky do 1,5l a není žádný problém!