Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to benji...
diky to jsou dobre zprávy, jsem mimo domov a tak aspoň neprijdu o sklizen... 10 dni jim dam, jsou pod strechou na terase a tak plisen tolik nehrozi
Zdar mam na vás dotaz, někdy v zimě sem z nudy píchnul semínko do hlíny a dal za okno a dnes je z toho celkem pěkná kytka na ty podínky co měla. Vás se chci zeptat kdy jí mám seknout? Cloupky má docela hnědé a osypaná taky trošku je nebo jí nechat když ted jí čeká nejvíc sluníčka a dál hnojit. díky
Původní příspěvek od pankile nech to jen zalevej a přihnojuj :-) zaleží jak dlouho roste
no já už bych moc nepřihnojoval, ale jen zaléval, paldy to má celkem good na grow za oknem a chloupky tam nevidím na té fotce, ale jestli už začínají hnědnout, tak už moc dlouho nebude zbyvat do kosy...no můj názor je nehnojit, jen zalévat, ale zaleží majiteli kytky jak se zaridi ;-)
tak at to dopadne dobře ;-)
Původní příspěvek od KLOGG23 Zdravim, co myslíte, nastal čas?
Čistě podle obrázku bych řekl, že můžeš ještě týden počkat. Ty zvednutý okraje lístů a některé hnědnoucí špičky ukazují na mírné přehnojení a/nebo heat stress. Flushing proběhl?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Čistě podle obrázku bych řekl, že můžeš ještě týden počkat. Ty zvednutý okraje lístů a některé hnědnoucí špičky ukazují na mírné přehnojení a/nebo heat stress. Flushing proběhl?
Dobře díky, flushuju 8. den s tim, že sem jel jenom organický hnojiva.
Původní příspěvek od RollBack má okolo 35 dní kvetu kedy to možem skosit ja by som povedal tak 2-3 týzdne čo vy na to?
No z téhle fotky to nemůže nikdo říct jistě za jak dlouho, palice jsou zatím malé a nejsou hotové a navíc jsi ani nenapsal odrůdu a popř dobu květu. Jinak cca kolem 55teho dne na květu vem lupu nebo nejaký kapesní microskop a zkoukni trichomy...Tak ať to pěkně dojede