Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kami27,fakt o tom uvazuju,ty velke asi stipnu,jsou to tri ks (2x 25 1x 24) Odesel my regulator otacek na odtah,prijdu a netoci,kurva! tak to taha zachodak na max a cekam co teplota, Kamos ho koupyl na ebaj snad za 5£ (regulator) tak koupyme 4ks at jsou,je to super vec a za 150kc to jde ne? pridam pozdeji odkaz. Ale tet cekam co teplota,jinak teda rozdyl mezy 250w cfl a hps?,Fuck me,men! to je mazec,cfl je jak kapesni baterka cekam co kotatka na to! Jinak jsem pridal zvlhcovacku a nastavyl tet na 70 a pozdeji snizim na 65%,jeste dnes!
před pár týdny jsem v growshopu potkal kolegáčka co taky jede ultimáte ze semen a tak sme kecali a vylezlo z něho že je přepíná na květ když mají 13cm a jejich víšku na konci mají krásných 90 cm tak že to za měsíc skusím a co mu vylezou tak je nechává dva týdny na růstu. Tak ty co máš tak velké radím zastřihnout :-) když máš havárii na odtahu tak zvedni lampu víš ať je neupečeš teplota přez 30°C nad vrchama může být problem. Práci zdar rukám klid :-)
metal halide bývají převážne na růst a abych pravdu řek tak jsem ještě neviděl metlu na květ. Možná se pletu na foru tu někro řešil hybrida metal hps v kupě. Na začátku to zas tak moc nevadí že pojedeš pod metlou zásadní je spíš 12/12
tak tam dej to 400-kilo sice bude topit, tak že pohlídat teplotu sice neví jestli ti to zvládne uchladi ten záchoďak. Nebo tam nech tu metlu ta topí míň ze začátku to vadit nebude, někteří jí dávají i na konec květu.
psal si že tomu rozumi ha ha :-) na předřadník 600w dát 400w lampu znamená bum prásk a je po lampě předřadník to přežije, kdyby to bylo na opak tak by se nic nestalo jen by lampa nejela na plno :-)
Začínám mít obavy o to zapojení celé tvojí el. Už sem se tak dlouho nezasmál :-) Zrovna v ten den jak sem kecal s tím kolegou o ultimáte tam taky přišel klučina že mu jiskří lampa že jí reklamuje naštestí tam přišel i se stínítkem. Tak sme na to kouli a kabeby do objímky měl celé obnažené a skratovali mu mezi sebou. Taky říkal že mu to zapojoval kamarád který tomu rozumí zase výbuh smíchu až sem si málem cvrknul do trenek :-) OPRAVDU KDO TOMU NEZOZUMÍ TAK AŤ TO NEDĚALÁ BO HO TO MŮŽE KLÍDO ZABÍT a při nejlepším jenom vyhoří.
jo jo,to ja taky,ba ne! lampu zapojuje na jednicku a tu lampu tam samo nedam,proto jsem psal ze pujdou na 600w/hps. Jinak vlozim nejake foto z mob. zatim,pozdeji budou zase lepsi